Zbilja se zahvaljujem svima koji su se oglasili putem ovog topika kao i onima koji su nam slali PM u zelji da pomognu finansijski da bi forum nesmetano funkcionisao, ali kao sto rece Irr finansije nisu nikada bile problem...
Mi smo u ovom trenutku zbog svog razvoja i sve veceg broja ljudi koji dolaze (ne samo clanova), vec i gostiju kao i zbog sve veceg sadrzaja dosli u situaciju da moramo da menjamo server (ili preciznije receno isterani smo sa onog koji je funkcionisao) i ni u jednom trenutku se nije postavilo pitanje finansija, vec iskljucivo tehnickih stvari to jest vremena koje je potrebno Eunetu da nam prebace podatke s jednog servera na drugi...
Kao sto sam uvek otvoreno pricao tako sam i sada zeleo da vas upoznam sa desavanjima i kako mi je receno sutra ce biti sredjeno...
Nadam se da ce odrzati rec...
Server na koji prelazimo bi trebao jedno vreme da nam obavi posao, a kasnije cemo preci na jos ozbiljniju varijantu...
Idemo korak po korak... Bitno je da je atmosfera dobra i da drzimo zavidan nivo kvaliteta, a i komunikacije na forumu... Sve ostalo se da srediti...
Jer mi smo Avangarda...