Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby Rav4 » 18 Jul 2023, 23:28

bhc_comp wrote:Razne nekakve prepiske i optužbe bazirane na ko zna čemu se dešavaju svaki dan na toj temi pa se zbog toga ne vijaju admini i ne pravi ovolika frka.

Ali se zato briše objava sa tvitom koja čisto razjašnjava izvor tvrdnje koju je izneo admin. Okej, ima smisla.
Forum neistomišljenika, al malo sutra.
Rav4

Postby bhc_comp » 18 Jul 2023, 23:33

S73F4N wrote:Da je plata Ledaya 2 miliona,sta mislite da li je prvobitna informacija nastala na ovom profilu?
Tabele(doduse ne excelove)gde se vidi da je Partizan poslovao u minusu 3 miliona,sta mislite na kom profilu je okaceno?
Da Ostoja finansira Urbonasa i ostale novinare,sta mislite sa kojeg je profila pustena ta informacija?
Slucajnost?Ne bih rekao.
Ako vec koristite ovaj profil kao relevantan ne vidim problem da se zabranjuje.
Mozda ipak ima jos jedan profil koji admini koriste za informisanje,tako da se izvinjavam.
U najmanju ruku meni reci da proverim u centrali je glupo da ne kazem jadno,a tom istom liku je izgleda ovaj sektaski profil centrala.
Nego nesto nisam video da je Bjelica igrao prosle sezone u Partizanu,kako je ovaj provereni twitteras najavljivao.

Inace da opet postavim pitanje zasto je moj komentar obrisan na temu kkcz transferi,a indentican koji je dachrsf napisao na partizanovoj nije obrisan?
Selektivno brisanje ili?

Pusti se ti pretpostavki, pogotovo kad planiraš da optužueš ljude.

Taj profil je zabranjen i ne postoji ni jedan razlog da ti na osnovu pretpostavki napadaš ljude da se informišu preko zabranjenog profila. To što si ti očigledno fan istog je tvoj problem.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby bhc_comp » 18 Jul 2023, 23:36

Rav4 wrote:
bhc_comp wrote:Razne nekakve prepiske i optužbe bazirane na ko zna čemu se dešavaju svaki dan na toj temi pa se zbog toga ne vijaju admini i ne pravi ovolika frka.

Ali se zato briše objava sa tvitom koja čisto razjašnjava izvor tvrdnje koju je izneo admin. Okej, ima smisla.

Ništa ti nećeš razjasniti na taj način. Tvoje pretpostavke nikakav dokaz nisu, posebno sa takvim stavom kad je u pitanju crveno bela strana foruma.

bhc_comp

Postby S73F4N » 18 Jul 2023, 23:38

Ok,znaci pogresio sam.Ipak je sve to slucajnost bila.

Svakako jos uvek nisam dobio odgovor,zasto indentican komentar stoji na Partizanovoj temi dok se na drugim brise,iako je samo zamenjeno ime i cifra?
Sutra bi i majku rodjenu prodali Covicu i Vucicu samo da mogu da vam garantuju uspeh KKP i PFC...
S73F4N

Postby Rav4 » 20 Jul 2023, 22:32

Opet mi neko briše postove, a ne kapiram zašto? Čak je i jedan administrator odgovorio na moj upis, a onda nestadoše oba? O čemu se radi, nije tweet od zabranjenog profila KKCZ insajder?
Rav4

Postby bhc_comp » 20 Jul 2023, 22:52

Rekao sam i na toj temi, a mogu i ovde - nemoj da zasipaš temu random likovima sa društvenih mreža. Ne postoji ni jedan razlog da se tako nešto radi. Zamisli kad bi svi to radili na šta bi teme ličile.

bhc_comp

Postby Rav4 » 20 Jul 2023, 23:05

Nije zasipanje random likovima nego ukazujem na internet mašineriju koja radi po očiglednim instrukcijama. Pritom kad sam zaista iz zajebavanja kačio random kretene prvih dana sage oko Mirotića ne sećam se da mi je bilo šta brisano, pogotovo ne ovako ekspesno. I u svakom slučaju Kasina je u pitanju, ali dobro...ako su pravila na Kasini tako striktna poštovaću ih na dalje :truce:
Rav4

Postby bhc_comp » 20 Jul 2023, 23:09

Itekako je zasipanje random likovima. Nije to nikakva internet mašinerija, nego random likovi koji pišu o kkcz i kkp. To što ti njih šeruješ "iz zajebavanja" kako bi likovao ili podjebavao nama ovde pravi posao. Zamisli da svako radi isto što i ti? Takvih ima po tviteru na obe strane i ajde sada svi da šerujemo po desetak tvitova i stavljamo smajlije i napravimo teme nečitljivim... Neozbiljno i u potpunosti nepotrebno.

bhc_comp

Postby Rav4 » 20 Jul 2023, 23:15

Istine radi - nisu random likovi nego ljudi koji se konstantno međusobno ritvituju, pišu uvek iste stvari (kao i ovde zabranjeni profil, slučajno pretpostavljam). Tako da tu priču o običnim navijačima nema potrebe da pišeš kad nije tako. O čitljivosti foruma ne bih, sve teme su se pretvorile u Kasinu, al bitno da se samo Kasina reguliše. Prijatno veče.
Rav4

Postby bhc_comp » 20 Jul 2023, 23:18

Neka si ti njih provalio, ali ispoštuj molbu. Svaka dobro.

bhc_comp

Postby ИлићКапитен22 » 21 Jul 2023, 10:39

Само једна молба.

Пребаците ову дискусију са Звездиног трансфер тoпика на Касину.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby bhc_comp » 21 Jul 2023, 10:49

Nekako je prikladnije da ide na skaut temu. Čini mi se da se većina Insajdera tamo javlja u poslednje vreme.

bhc_comp

Postby Brižni baštovan » 22 Jul 2023, 09:55

Ko mi ovo i juce i danas brise postove kad nikog ne vrijedjam?
Чак и сада, овакав какав је - рањен и на први поглед потпуно немоћан, Партизан је Партизан!
Brižni baštovan

Postby grobar_Zvornik » 22 Jul 2023, 10:19

За јуче не знам.
Данас сам ти ја обрисао пост,а услиједио је пар минута након овог мог апела на ККП теми.

Апел свима...
Ово је озбиљан форум, а ову тему чита хиљаде људи на дневном нивоу. Она је већини извор информација. Маните се спама и народски речено шупље јер уништавате иоле озбиљну дискусију. Најупорнији ће у хлад и тако вјероватно пропустити историјски тренутак...
Прича о СПЦ. :pop:

И овим путем апелујем и на остале да се пусте бабских прича...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Niko123 » 22 Jul 2023, 10:28

Ostaje samo onda da se pomolimo :biggrin:
Niko123

PreviousNext

Return to Avangarda.in