Milutinov Tata wrote:Gradonačelnici sa Kosmeta "mole Vučića da ne odustane"Pismo uz poruku podrške Vučicu da se izbori da se posle mnogo godina celokupni srpski narod ne oseća poniženim, i da napokon počne da slavi mir i budućnost, a ne poraze, potpisali su gradonačelnici: Severne Mitrovice Goran Rakić, Zubinog Potoka Stevan Vulović, Zvečana Vučina Janković, Leposavića Zoran Todić, Gračanice Srđan Popović, Štrpca Bratislav Nikolić, Raniluga Vladica Aritonović, Novog Brda Svetislav Ivanović,Klokota Božidar Dejanović i gradonačelnik Parteša Dragan Petković.
Setih se Raniluga jer sam tamo bio par puta dok sam mladovao.
Ne samo u Ranilugu nego i u Kosovskoj Kamenici koja je blizu.
U Kamenici je svake godine bio sabor, imao sam jednog rođaka tamo pa sam sa prijateljem odlazio u posetu rođaku u vreme sabora.
Kao mlad šećkao sam stalno, bio mrdoguzica.

Tada je u to vreme još uvek bio popularan korzo. U 8 zatvore glavnu ulicu pa sve do ponoći.
Pola ulice je rezervisana za Srbe, koji su uglavnom visili po kafanama i nisu mnogo šetali, a pola za šiptare.
Tu polovinu kad pogledaš kao mravi, prepuno. U toj šetnji naletimo mi na Azema Vlasija.
Rođak koji je 5 godina mlađi od njega ga je znao. Njegov brat se čak i nešto malo družio sa Vlasijem a i zajedno su odlazili u školu.
Škola u kojoj su išli šiptari je bila u blizini srpske škole. 100 metara je možda udaljena.
Krenuo moj rođak da ga podjebava u vezi nezavisnog Kosova, a Vlasi je u to vreme bio jedan od najratobornijih i najglasnijih za nezavisno Kosovo.
Smejao se i on i kaže - Samo ti zajebavj more, al će bude naše Kosovo. Ti ne brini more ništa, tebe neću da diram, daću ti i neku funkciju.
Nastavili mi da ga podjebavamo misleći da je izlapela budala. Na kraju san mu se ostvario, jebem ga u glavu.