Board index Forum Avangarda.in

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Milutinov Tata » 15 Aug 2018, 15:08

Gradonačelnici sa Kosmeta "mole Vučića da ne odustane"

Pismo uz poruku podrške Vučicu da se izbori da se posle mnogo godina celokupni srpski narod ne oseća poniženim, i da napokon počne da slavi mir i budućnost, a ne poraze, potpisali su gradonačelnici: Severne Mitrovice Goran Rakić, Zubinog Potoka Stevan Vulović, Zvečana Vučina Janković, Leposavića Zoran Todić, Gračanice Srđan Popović, Štrpca Bratislav Nikolić, Raniluga Vladica Aritonović, Novog Brda Svetislav Ivanović,Klokota Božidar Dejanović i gradonačelnik Parteša Dragan Petković.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Dare » 15 Aug 2018, 17:20

:puke:
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Гроф Тинторето » 15 Aug 2018, 17:40

Gradonacelnici Klokota i Partesa :lol2:

Pa sumpor vam mozak isusio oca vam jebem lopovskog
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby bukowski » 15 Aug 2018, 18:53

Milutinov Tata wrote:Gradonačelnici sa Kosmeta "mole Vučića da ne odustane"

Pismo uz poruku podrške Vučicu da se izbori da se posle mnogo godina celokupni srpski narod ne oseća poniženim, i da napokon počne da slavi mir i budućnost, a ne poraze, potpisali su gradonačelnici: Severne Mitrovice Goran Rakić, Zubinog Potoka Stevan Vulović, Zvečana Vučina Janković, Leposavića Zoran Todić, Gračanice Srđan Popović, Štrpca Bratislav Nikolić, Raniluga Vladica Aritonović, Novog Brda Svetislav Ivanović,Klokota Božidar Dejanović i gradonačelnik Parteša Dragan Petković.

sve popisati, pa kad se završi ovaj zulum, u kalemegdanski zoo vrt, da narod gleda i deca upamte izdajnike roda svog
Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio. To znači da više nisi vredan moga vremena.
bukowski

Postby Dr Arslanagic » 15 Aug 2018, 18:56

„Hteo bih da istaknem i lični prilog našeg predsednika, gospodina Aleksandra Vučića, koji je posetio ovu obitelj i koji je sam zaželeo da se ova sveta obitelj obnovi. Hvala našem predsedniku što se setio naših svetinja i ne samo ovde nego i u drugom mestu“.

Ali ne hvala mu za reči koje upućuje ovih dana Srbima na KiM-u,“ rekao je i ovo vladika Teodosije. Naglasio je da „to nisu reči nade, to nisu reči hrišćanima, one nisu dostojne onoga koji je na čelu ovog naroda“.

Zašto plašiti malo stado, ako nam Gospod daje silu i hrabri nas i u najteže vreme se obnavljamo i ne samo ovde u Banjskoj, nego i u Prizrenu, Deviču, u Arhangelima i u Đakovici, svuda se obnavljamo i nije bitno koliko nas ima danas, bitno je ko smo mi i šta predstavljamo mi danas na ovom prostoru, to je za nas Hrišćane najbitnije, a nije sila i moć od ovoga sveta, od ljudi ovoga sveta, sila je Božija i Bog može da učini ono što ljudi ne mogu da učine.“

Teško nam je kad čujemo „koga ima u Đakovici“, „da li bi mi živeli danas u Đakovici“.

„Pa živimo, evo, tu je Igumanija, tu su sestre, u Đakovici se služi Sveta liturgija, zar to nije dovoljno u ovom vremenu?

Mnogi su u 18. i 19. veku posustali i promenili veru, a zahvaljujući onima koji nisu, mi danas postojimo na ovim prostorima, podsetio je takođe Vladika.

I u naše vreme ima onih koji su spremni da opstoje našu veru, i neće se turčiti radi boljeg života,“ dodao je.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 15 Aug 2018, 19:03

Овај је добар

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Karamazov » 15 Aug 2018, 19:49

Milutinov Tata wrote:Gradonačelnici sa Kosmeta "mole Vučića da ne odustane"

Setih se Raniluga jer sam tamo bio par puta dok sam mladovao.

Ne samo u Ranilugu nego i u Kosovskoj Kamenici koja je blizu.

U Kamenici je svake godine bio sabor, imao sam jednog rođaka tamo pa sam sa prijateljem odlazio u posetu rođaku u vreme sabora.

Kao mlad šećkao sam stalno, bio mrdoguzica. :biggrin:

Tada je u to vreme još uvek bio popularan korzo. U 8 zatvore glavnu ulicu pa sve do ponoći.

Pola ulice je rezervisana za Srbe, koji su uglavnom visili po kafanama i nisu mnogo šetali, a pola za šiptare.

Tu polovinu kad pogledaš kao mravi, prepuno. U toj šetnji naletimo mi na Azema Vlasija.

Rođak koji je 5 godina mlađi od njega ga je znao. Njegov brat se čak i nešto malo družio sa Vlasijem a i zajedno su odlazili u školu.

Škola u kojoj su išli šiptari je bila u blizini srpske škole. 100 metara je možda udaljena.

Krenuo moj rođak da ga podjebava u vezi nezavisnog Kosova, a Vlasi je u to vreme bio jedan od najratobornijih i najglasnijih za nezavisno Kosovo.

Smejao se i on i kaže - Samo ti zajebavj more, al će bude naše Kosovo. Ti ne brini more ništa, tebe neću da diram, daću ti i neku funkciju.

Nastavili mi da ga podjebavamo misleći da je izlapela budala. Na kraju san mu se ostvario, jebem ga u glavu.
Karamazov

Postby Гроф Тинторето » 15 Aug 2018, 19:55

Klokot i Partes su sela, kakvi gradonacelnici jbt. Klokot je u opstini Vitina. Vitina i dalje ima nasu opstinu.
Klokot ima siptarsku.

Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Гроф Тинторето

Postby Sezione » 16 Aug 2018, 00:17

Prekjuce pricam sa covekom iz sela kod Kamenice. Kaze zive najnormalnije niko ih ne dira. Saradjuju sa siptarima koliko moraju jbg sta ce ali u tom selu npr nema siptara uopste.

Kamenica je od Mitrovice 90km, a od Vranja 30km.

A ovaj kaze nema tamo Srba.

Lepo kaze nas narod: "Laze, brda valja."
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Dr Arslanagic » 16 Aug 2018, 08:35

Давно сам написао, ако спроведе издају, вучић ће добити нобелову награду за мир.
И тачи са њим.
Dr Arslanagic

Postby Гроф Тинторето » 16 Aug 2018, 08:36

Buzz' Beater wrote:

Гроф Тинторето

Postby Dr Arslanagic » 16 Aug 2018, 09:10

Видео сам то па сам се сетио да сам још давно "предвидео" такву могућност.
Dr Arslanagic

Postby Karamazov » 16 Aug 2018, 11:51

Sezione wrote:Prekjuce pricam sa covekom iz sela kod Kamenice.

Da nije iz Grizime? :biggrin:

Ima tamo neka sela koja su mi ostala u sećanju zbog zanimljivih naziva.

Bušince, Bosce, Berivojce, Kololeč...
Karamazov

Postby Admiral » 16 Aug 2018, 13:12

Je l su Pančevac i Stari želznički most prošli vanredni inspekcijski nadzor?
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby killchrome » 16 Aug 2018, 14:12

i bez inspekcije su nam rekli da nema razloga za brigu, ko smo mi da sumnjamo
killchrome

PreviousNext

Return to Avangarda.in