Slusao sam ovog debila Djurica 15 minuta dok se nisam iznervirao. Vidim, donio neku demografsku mapu KiM na konferenciju, pa rekoh reci ce nesto detaljnije, ali nista osim demagogije.
Ne zna se je li jadnije sto pokusava da imitira Vucica mimikom i papateticnim proseravanjem, ili sto mucnim hvalospjevima za svaki Vucicev potez pokusava da povrati lidersku poziciju u disciplini rektalno ronjenje.
Ako Predsjednik jasno kaze: Ja sam za etnicko razgranicenje sa Albancima, to znaci prihvatamo carinski kontejner na mostu u Mitrovici i cao. Za ostalih 90% KiM priznanje, stolica u UN i ambasada Kosova u BG.
Onda tu cinjenicu neko konstatuje i usprotivi se tom jasnom stavu Predsjednika, a Djuric mu odma kaze kako je u istom taboru sa Sonjom Biserko i Kandickom jer nije za podjelu, nego da KiM bude u cjelini albanski
Realno gledano, SNS je danas opasno blize Cedi Jovanovicu (referentna tacka za izdajnicku politiku) od ove gomile frakcionisanih DOSovaca u opozciji, koji su makar na rijecima protiv priznanja. Zato gube konce u medijima pa bulazne ovakve nebuloze kao sto su ''Odredjeni krugovi u Crkvi zajedno sa Natasom Kandic.''