Board index Forum Avangarda.in

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Juancho » 06 Aug 2018, 18:45

I posle mi neko kaže da ljudi koji glasaju za SNS nisu glupi kao kurac :laugh: Jebiga, ružno je reći, ali ko pada na ovu Informer/Pink/svi ostali mediji propagandu zaista mora biti mnogo ograničen. Ili interesdžija, što je još gore, a takvih je mnoooogo među nama.

Što je najgore, među tim glupima je mnogo poštenih i časnih ljudi koji zaista nisu svesni ničega i koji žive u Pink/Informer univerzumu. Tih ljudi mi je i najviše žao jer učestvuju u uništavanju Srbije misleći da joj čine dobro. Put do pakla popločan je dobrim namerama...
Oligarhstars wrote: Sine sad ti najozbiljnije kazem za ovaj post da te nadjem ne bi ti cela teretana pomogla u koju ides...
Juancho

Postby Dr Arslanagic » 06 Aug 2018, 20:10

Председник је мислио на Русе.
Ово смеће од човека говори што издајник мисли.
Један од најближих сарадника домаћег издајника.
Уједно и један од гробара српске службе.

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Sezione » 06 Aug 2018, 20:11

Tuznog li imena.
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Гроф Тинторето » 06 Aug 2018, 20:21

Znaci ide all in.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Dr Arslanagic » 06 Aug 2018, 20:48

Цела порука на ФБ гласи овако
Optuživanje crkvenih predstavnika za “agenturno delovanje” kada u vremenu medijskog mraka pokušavaju da pozivima na mir i razum i celovitost Srbije sačuvaju svoj verni narod i svetinje, neodoljivo podseća na ne tako davni, sličan i prepoznatljiv “rukopis”. Da li neko misli da je srpski narod toliko zaglupljen da ništa ne vidi? Glas mog dragog pokojnog prijatelja Olivera Ivanovića, u ovom trenutku tako bi nam svima značio ali možda je upravo njegova istinoljubivost i hrabrost razlog zašto sada nije sa nama.

Ne zaboravimo ..... agresivnost dolazi od straha i nesigurnosti.

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 06 Aug 2018, 20:53

Безумни напади на игумана Дечана не престају.
И неће, недавно сам најавио да је напад на СПЦ приоритет.
Прелистајте ко је све нападао црквене званичнике и биће вам јасно ко је из вучићевог кола.

IGUMAN PROTIV MEDIJA: Sava Janjić napao Srpski telegraf

https://www.republika.rs/vesti/srbija/79467/iguman-protiv-medija-sava-janjic-napao-srpski-telegraf

SRPSKA LISTA: RADA I SAVA IZDALI SRBE! STALI UZ HAŠIMA TAČIJA! Bivša radikalka i iguman svrstali se na drugu stranu

https://www.kurir.rs/vesti/politika/3098467/rada-i-sava-izdali-srbe-stali-uz-hasima-tacija-politicarka-i-iguman-svrstali-se-na-drugu-stranu
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 06 Aug 2018, 20:56

Још једном Игуман Сава Јањић, државни непријатељ број један.

Страшно, да ли ти људи који одлучују о нашим животима уопште размишљају о последицама својих одлука. Косовски Албанци су прогласили независност, Србија и 5 ЕУ земаља нису признале и многе земље на свету и имају своје разлоге јер ни косовске власти не поштују своје законе и Косово и даље функционише по много чему као неодржива "држава". Зашто сада да Србија дели оно што је de jure њена територија (јер да није не би јој ни тражили признање) жртвује свој народ, светиње. Која земља на свету је нешто слично икада урадила? Да ли они мисле да ће их Европа прихватити одмах или следи наставак приче и године одлагања јер ЕУ неће аутократије и нестабилна друштва што већ чујемо од неких ЕУ држава? Ко има храбрости да пред Богом и историјом понесе такву одговорност и такав терет, судбине људи. Боље је преговарати и 100 година, радити на владавини права, слобода, мудро и савесно, градити мир и разумевање међу људима, него за пар месеци направити хаос и проузроковати крвопролиће, јер не заборавимо, ниједна подела у историји није прошла без крвопролића. То није позив на замрзнути конфликт, већ на дијалог о правим питањима и бризи о живим људима. Да ли они од својих мапа виде уопште живе људе или су то само бројке њихових потенцијалних гласача? Знамо шта су таквим сличним договором 1991. г. Туђман и Милошевић покренули, уз све остале који су одговорни за страдања 90тих.

Аргументи да Србија нема други избор су јасно и гласно - лажни, лицемерни и неодговорни. Кажу нестаће народ јужно од Ибра свакако, пре или касније. Зар сви нећемо једном умрети а да ли то значи да треба одмах да се сви само-убијемо да се не мучимо. Зато већину Срба на КиМ треба жртвовати на олтару умишљене логике Добрице Ћосића и сличних салонских национал-социјалиста који су цртали крваве границе по Балкану. Ова логика је продавање магле српском народу и велика грешка која ће се њеним актерима, а и целој Србији пре или касније вратити као бумеранг, али и додатно дестабилизовати Европу подстичући мењање граница и сепаратизам. Косово је само по себи преседан, а ово ће бити само додатак. Јер не може се градити срећа на несрећи других. Ако они који су одговорни за одлуке спроведу што су наумили, показаће да иду стопама својих идеолошких учитеља који су нам већ довољно несреће оставили следујући истој таквој неразумној логици, унесрећивши и свој народ и многе друге.

Ми их не можемо спречити, али овај пут, за разлику од 90тих остаће забележено да је било гласова који подржавају миран дијалог уз поштовање права свих људи. Ово није никаква политика, већ вапај оних који желе да остану своји на своме, да живе у миру, да буду заштићени. Ово је за СПЦ пре свега питање живе Цркве јер без народа нема Цркве и могу само да остану грађевине или њихове рушевине.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 06 Aug 2018, 21:25

Владика Рашко-Призренски Теодосије, државни непријатељ број 2, на данашњој служби

„Sa bolom slušam od nekih da se Srbi navodno dele na one severne i one južne. Ne možemo se podeliti i ne može se deliti jedno sveto Kоsovo i Metohija. Ne može niko KiM izdvojiti iz naše Srbije, jer su upravno ovde i duhovni i državni naši temelji, bez kojih bi naša zemlja bila samo kao slamka među vihorima, država bez identiteta i istorije“ – kazao je vladika raško-prizrenski.

„Jer nevolja bližnjeg i nas će sustići ukoliko bratu okrenemo leđa i ukoliko podstaknuti sebičnim interesom, grabimo samo za sebe.“

„Neka nas zato sve Gospod ukrepi u tom podvigu, posebno u predstojećim danima kada svi zajedno postimo i borimo se za mir na KiM, za naš opstanak, za mudrost onih koji nose teško breme političke odgovornosti.“
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 06 Aug 2018, 21:49

Председник Србије Александар Вучић одржаће сутра конференцију за новинаре, на којој ће говоритри о преговорима о статусу Косова и другим питањима везаним за Србију и регион.

Предвиђам

1. 2/3 монолога напади на опозицију и све ретроградне снаге које не желе поделу КиМ.
2. ја, ја, ја .... све први пут, ово никада није било, све најбоље икада ...
3. Ђилас
4. Рекао сам Патријарху све што мислим
5. Црквени великодостојници раде против интереса Србије
6. Пљување било ко из савеза за Србију
7. Ангела Меркел
Dr Arslanagic

Postby Grba » 06 Aug 2018, 21:51

Pa jbg Sava je privukao paznju sa tvitovima o radnoj obavezi, toliko da je Vucic licno morao to da demantuje na pinku. Ovo sad je samo propratno dejstvo.

I naravno Seselj sa stranim agentima kad god treba odbraniti sns. Veliki je posao on uradio za njih. Bas je umirio desnicu, koja bi sa ovakvom politikom, trebala da mu dise za vrat.
Grba

Postby Dr Arslanagic » 06 Aug 2018, 22:40

Отворен рат политичког врха земље против Епархије Рашко-Призренске, Патријарх ни реч не проговара.

Dr Arslanagic

Postby Desetka » 06 Aug 2018, 22:46

Podrzavam svakog ko se bori protiv izdaje KiM , ali meni je Sava Janjic prilicno sumnjiva osoba. Ja se secam onog cestitanja medalje Kosovu na sp u dzudou i slicnih poteza.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Dr Arslanagic » 06 Aug 2018, 22:59

Не знам шта би ти рекао.
Можда је то и изјавио, ко зна шта је под тим мислио.
Тренутно се бори као лав да не дође до отимања КиМ, нити поделе, нити икаквог издајничког потеза.
Све то је у потпуној супротности са шиптарским жељама, и свакако жељом нашег председника.

Некако ми се чини, колико год да је сумњив, да је мање зло по Србију од вучића.
А ми какав смо народ, ако се сутра пласира у новинама да је Игуман Сава изјавио некада то и то, и пронађу се некакви докази, Срби ће одмах опљунути цркву и њега, моментално заборављајући издају коју вучић спроводи.
Што и јесте циљ.

На томе служба и ради.
Dr Arslanagic

Postby Desetka » 06 Aug 2018, 23:03

Od Vucica je malo ko vece zlo za Srbiju.
Sto se tice Janjica, u ovoj prici koliko sam ispratio postupa kako treba. Samo zelim da kazem da na duze staze, jako je malo ljudi u cije postenje i namere u potpunosti mozemo da se uzdamo. Moramo drzati oci sirom otvorene.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Dr Arslanagic » 06 Aug 2018, 23:16

Слажем се.
Ја знам да су напади на цркву, у циљу дискредитације, одлука државног врха и спроводе се.
Тек ће се разоткрити сви који су у ланцу.

Дакле, Сава Јањић можда има некаквих мрља, али мотив због којега је сад мета срамотних и јадних напада је једино што је сад битно.

Кажем ти, циљ је да што већи број Срба помисли баш то. Сава Јањић је тад то и то, или Епископ је тада то и то, и издаја Космета више неће бити табу, већ црква.

Знам шта се ради.

на све начине се маскира издаја и стварају вештачки кривци, такозване маске.
Не бирају се средства.

Ено рецимо Бојић плаче због киоска.
Dr Arslanagic

PreviousNext

Return to Avangarda.in