by CrnoDete24 » 03 Sep 2025, 21:39
Evo par redova. Razlozi poraza su svi u sekvenci od minut na 4 do 3 min do kraja. Jovic masi slobodno za plus pet. Sledeci napad drugi Jovic masi zicer za plus 6, sledec odbrana 4 skoka u napadu i to je bi kraj. Psihicki smo bili gotovi. Posle su eksere u sanduk zakucali Micic pa Guduric. Treba napomenuti da smo pored Jovicevog zicera promasili jos 2 cista, Vanja i Jokic, sto je u egal mecu i te kako faktor.
E sada zasto kazem da je Ataman rabio Pesica. Iskljucivo zbog toga kako su nas napadali. A gotovo uvek je bilo na Jokica. Ili Šengun 1 na 1. Ako mu se odmakne sutne, ako mu pridje pretrci ga, ako je dobije na postu zida. Ako udvojimo ide pas i uvek je neko bio sam na sutu za 3p. A ako iznude preuzimanje ide manji igrac da pretrci Jokica i odmah pas i gde je posle uvek neko sam. Tako da jesu oni sutali odlicno ali 70% suteva je bilo kao na suterskom treningu.
Idemo dalje. Nista nije gotovo. Danas smo bili losi i na kraju smo malo i sami sebe pobedili. Mislim da ni jedna ekipa nije bolja od nas i da mozemo osvojiti zlato.