Old school wrote:Ozbiljnu uniformisanu bagru su navukli u Valjevo.
Trebalo ih je kordinisano probiti na više mesta u više većih gradova.
Zappa wrote:Old school wrote:Ozbiljnu uniformisanu bagru su navukli u Valjevo.
Malo mi smrdi ovo u Valjevu, toliko policije, a dopusteno da se uniste prostorije stranke, tuzilastva..
Slicno kao drugo veče u NS
Kao da neko namerno pusta bes naroda, da li zbog snimaka koje ce upotrebiti u kampanji ili zbog istraživanja javnosti..
Ovo mi deluje kao jedan performans za kampanju.. Zajedno sa smanjivanjem cena i ostalim pokvarenosti rezima..
Mada, drugi deo mene kaze da ne sme na izbore, jer ce narod reagovati na svaku pojavu nepravilnosti. Konacno svestan deo Srba je uzeo politiku u svoju ruku.
Istina, da narod ima politicare u opoziciji koji imaju podrsku u EU i SAD, davno bi ovaj rezim pao..
Mislim da ni najbolji politikolozi, sociolozi nemaju ideju sta ce desavati u Srbiji i sta je resenje i kada pada.
Гроф Тинторето wrote:
Mislim da Karelia nema koristi od toga sto navija za Zvezdu, ne prima platu kao ovi, pa bih rekao da si promasio fudbal sa poredjenjem.
Normalno, ti to numes da raspoznas.
A i inace mi se sere od tog straha za egzistenciju, a ono sve paraziti kojima je i bio cilj da uzimaju pare dok lade jaja po raznim institucijama.
Mi ostali koji ne radimo po drzavnim firmama valjda nemamo porodice, pa nema gladnih usta
Zappa wrote:Old school wrote:Ozbiljnu uniformisanu bagru su navukli u Valjevo.
Malo mi smrdi ovo u Valjevu, toliko policije, a dopusteno da se uniste prostorije stranke, tuzilastva..
Slicno kao drugo veče u NS
Kao da neko namerno pusta bes naroda, da li zbog snimaka koje ce upotrebiti u kampanji ili zbog istraživanja javnosti..
Ovo mi deluje kao jedan performans za kampanju.. Zajedno sa smanjivanjem cena i ostalim pokvarenosti rezima..
Mada, drugi deo mene kaze da ne sme na izbore, jer ce narod reagovati na svaku pojavu nepravilnosti. Konacno svestan deo Srba je uzeo politiku u svoju ruku.
Istina, da narod ima politicare u opoziciji koji imaju podrsku u EU i SAD, davno bi ovaj rezim pao..
Mislim da ni najbolji politikolozi, sociolozi nemaju ideju sta ce desavati u Srbiji i sta je resenje i kada pada.
soniko wrote:Ivica je svjestan da plese svoj poslednji ples.
Mislio je da je mnogo pametan, da ce moci sa svojih 10% da konstantno bude nezaobilazan faktor ali jbg i on je svjestan da je linija predjena i da nema povratka.
bwa wrote:Kakva je to dzukela, kod nas brani Petra Lazović koji je vodio policijsko-mafijaski tim za prebijanje i ubijanje suparnika a čuješ sta prica sad. Pa druže, znam da su pare lijepe ali ih valjda imaš dovoljno do sad da ne moraš da braniš sljam i policijski ološ. Inače izjava mu je potpuno tačna.
Return to Evropsko prvenstvo u košarci 2025.
Users browsing this forum: drcl, Markob15, Nikola and 10 guests