Bojdo wrote:
Konkretno ko iz Doboja je "batinaš", osim onog Pavlovica koji ne bi ni djevojcicu mogao pretuci, nema nijednog iz Doboja da se nalazi na ulicam u sukobima. Ko je identifikovan iz Banjaluke, možda jedan ili dva lika, mada ni to nisam vidio? Ukupno 20-al ljudi možda možete nabrojati od milion stanovnika, tako da te priče o hordama zlih komšija koji oko nas žive i odlaze u Srbiju da biju studente teško meni možeš prodati. Samo dokaze, ko konkretno za Doboj, koga ste indentifikovali, posto se sve snima i nemoguce je da bude neko iz Doboja a da ga se ne snimi? Družim se sa velikim krugom ljudi u Doboju i bukvalno ne znam nikoga ni da ima državljanstvo Srbije.
99% batinaša su rodjeni u Srbiji. Tako da presatanite kriviti okolne Srbe idući linijom manjeg otpora umjesto da priznate da imate puno likova bas iz Srbije koji su na kontra strani i tuku se.
Naravno da je ubedljiva većina batinaša iz Srbije ko kaže da nije, to je i valjda i logično ovo nije Rumunija.
Kako nema Bojdo nemoj zajebavati pa samo ćaci Pavlović ima celo svoje društvo iz RS i sa medicinskog i sa drugih fakulteta.
Pa ljudi su milion puta kačili na ekostraži, studenti u blokadi i ostalim tablice iz srpske i po nsu i po bogu i za vreme izbora
Šarović ih je sam na lajvovima nahvatavao pa po nsu su samo razbili više ćaci automobila iz RS.
Da ne pričam o hiljadama dovedenih glasača, šta je i to izmišljeno. Nek ih je sto ukupno došlo pa treba da ih obesite i mi i vi.
Što svakako u ovom trenutku i nije bitno bitno je da je narod ustao i da neće više to dozvoliti, pitanje je zašto vi tamo ćutite?
Zašto se vi niste pridružili protestima koji su vama minimum potrebni kao nama. Nije ovo novosadska ili beogradska stvar svako selo u Srbiji je ustalo svaki grad.
Šta vi čekate ? Ne znam ni šta smo mi čekali do sada ali sad je valjda dužnost svakog Srbina da ustane