Cuburac wrote:Ovaj covek bezgranicno truje i svaku temu na kojoj je prisutan zatrpa svojom mrznjom prema svima, a narocito prema Srbima i Beogradjanima.
Osobito voli da pametuje o stvarima o kojima nema pojma niti bi mogao da ih ima.
Njegove sam zablude prestao da brojim...
Sezione wrote:Hajde da vidimo ko je OVDE(forum), tj ODAVDE(Srbija) potegao celu pricu...
Trebalo mi je 3 sec
https://www.avangarda.in/forum/viewtopi ... 0#p3362640
Da se lepo ti s ovim polupanim Koridorom uhvatis pod ruku, pa lepo da pitate gospodju Beckovic da vas ugosti u emisiji, a ne da nama ovde koji smo iskljucivo prosrpski orijentisani podmecete neke budalastine od rasprava
Stefanm992 wrote:ljudi ti skrecu paznju da nas konstantno uporedjujes sa hrvatima u svemu i kukas kako nismo kao oni , od koncerta tompsona , preko fudbala , do uniformisanog misljenja gde se sve hrvatsko brani makar bilo reci o nacistima tj ustasama
ljudima to smeta zato te i cacnu sa tim o RS
a da si dosadan i zadrt ( mislim da je corba lepo rekao neki dan da nemas trunku objektivnosti u svom pisanju ) je posebna prica , pa ti si davio par meseci kako je maksimovic bog fudbala koji mora da dobije 10ku reprezentacije , a on jos nije dostigao 10 golova u namestenoj ciganskoj ling long ligi gde se gura i nogama i rukama , a da ne pricam sta pises na temi svetske politike gde citajuci samo tebe imam osecaj da se iranske trupe iskrcavaju na floridu a da su rusi stigli do berlina
Cuburac wrote:Ako neko i ima bilo kakvo negativno misljenje o ljudima iz RS, ono moze biti samo posledica pisanja pojedinaca ovde. Na svu srecu , ja sam, a verujem i vecina ostalih svesna, da su u pitanju samo pojedinci, bas kao i oni koji su se necasno poneli devedesetih.
Generaliovati sliku na osnovu par , pre svega losih ljudi, moze biti stvar samo potisnute mrzne ili nesposobnosti da se stvari sagledaju u celini.
Bojdo wrote:![]()
![]()
![]()
Podvizi naroda iz RS u ratu iz 90-IH nisu nista manje vrijedni od podviga Solunaca. RS koja se protiv sebe imala Hrvate i Bosnjake podržane najjacim vojnim savezom ikad u istoriji čovječanstva BEZ IJEDNOG SAVEZNIKA.
Koji su ono kukali kad je nestalo struje u Beogradu "ma jebeš Kim, predaj sve, nemam struje dva mjeseca a ne mogu ni nove airmaxerice da kupim".? Bilo "Jebes Krajinu, jebeš RS, jebeš KIM" Sljedece je "jebeš Rašku oblast".
Return to Evropsko prvenstvo u košarci 2025.
Users browsing this forum: Bogisa91, ExEr, hevi_doze, Klichkopfc, Lester Bo, licimur, Old school, paradox, Rancesco, Sarpsborg 08 and 19 guests