Edge wrote:
Corba do groba! wrote:I ja sam misljenja da moral nije opao, samo sto stvarno ide leto ljudi su maloumorni od negative, potrebmo je malo napuniti baterije da bi se izdrzalo. Prvi vidim po sebi, da sam poceo da obracam paznju da me ne baca toliko u bes nego u racionnost jer je tesko ostati bistrog uma ako se sve prima k srcu. Jezivo je, ovaj bi nas sve ubijao bez blama.. S
Jasno je to sve, ocekujem od jeseni opasnu borbu i ulazak u novu fazu. Sad je bitno da ispostuje ko moze.
Све у свему, превише времена је дато мурату да се прегрупише, и заиста не видим како без силе, тј правих демонстрација, ово може да се реши у нашу корист.
Return to Evropsko prvenstvo u košarci 2025.
Users browsing this forum: Alex, baketa96, BlackOwl, Borca, Chuck, cobecobe123, СрбинПодгорица, Cvele, Deran991, Dexi, Dr. House, elemujka, Everton804, Foteljas, gargamel, GigaMoravac, Hezonja, Inzaghi, Jusko, Legasov, Lester Bo, Ljubisa11, Lombrozo, Mikisha, missans, Monogamija, NEDJA, Nikola, Olimp, Papazjanija, Pedja_P, pfc__, plavsa95, Pop89, radja, SerbianRaven, toti86, tremi08, Zappa, Ziks96, Ćivot, Ćoba and 20 guests