Ако се ја добро сећам, егзит је прво што нам је дошло након петог октобра. Рекламирао га ђуричко.
Хоћу да кажем, након Милошевића.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Знам да јесте, али ово што је данас, на Петроварадину, мислим да је после петог октобра. Прва тековина демократских промена.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
И на Гучу сам престао да идем од како су почели да се ваљају по црквеној порти. То је ту негде временски.
@Cvele if you know you know Rijesi asocijaciju: Exit, Guca, SNS, drzavna prica
U organizaciji ovogodišnjeg Sabora nalaze se Opština Lučani, Turistička organizacija Dragačevo, Kulturni centar Guča, kao i SKYMUSIC, koji je zadužen za kompletnu realizaciju, vizuelizaciju i tehničku produkciju festivala.
Ne sekiram se ja za Exit uopšte, dogovoriće se oni, velika je lova u igri, a i nije im prvi put da ovako prete da će da odu iz Srbije. E sad nevezano za ovu priču i za Vučićev revanšizam prema svemu i svakom ko je protiv njegove vlasti, exit provereno, a vi kažete i Guča (ne znam, nikad nisam bio) su toliko ogrezli u narkomaniji da ja ne znam ni da li je normalno da država to finansira.
hej Pjano, skoci daj gol glavom
To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Cela drzava nam se navukla na gudru, svaki treci moler je na kokti. Jedan ili dva festivala manje vise ne menjaju nista, ima po svetu mnogo vecih parada narkomanije pa nikom nista