by Radonjaa » 23 Jul 2024, 11:36
Volio bih da je Pokuševski pokazao nešto čime bi zaslužio mjesto, ali uopšte nije. Niti se ranije odazivao, tj nema nikakvo iskustvo u Pešićevom sistemu, niti je odigrao dobru sezonu, niti je uopšte u takmičarskom ritmu, a na pripremnim utakmicama je bio katastrofalan. Kratkoročno ne bi donio ništa, a na njegovoj poziciji idu dva njegova vršnjaka, nije baš da je nasušna potreba da on ide samo da bi skupljao iskustvo.
Davidovac je mislim jedini igrač koji se odazivao u svim Pešićevim akcijama, prošle godine je imao važnu ulogu na SP, plus je Pešić nahvalio njegov pristup i spremnost na kzš, ne znam na osnovu čega Pokuševski-Davidovac na današnji dan djeluje kao Bog zna kakva dilema, na početku priprema je možda i mogla da bude.
Možda je Poku mogao prije Plavšića, ali ne djeluje da su uopšte bili konkurencija jedan drugom.
A i Ristić - Plavšić nije neka filozofija, Ristić je prošle godine ,,nagrađen'' putem na SP, ove godine ga je Plavšić očigledno nadmašio u direktnom duelu i to je to. Ni meni nije najjasnije šta će nam treći centar pored Jokića, Milutinova + Petruševa za slučaj nužde, ali ako je odluka već bila da bude 6+6, onda spisak ima smisla
bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу