zvezdaraking wrote:House wrote:Hajd da napišem pošto sam iskusio jedan takav dogadjaj prošle godine u Krakowu na Evropskim olimpijskim igrama (bio sam takmičar, znaju neki ovde u RL ko sam i čime se bavim ) I da kazem iskreno ljudi moji ne postoji veća stvar i veći doživljaj od tako nečeg, kad sam ja bio u selu bilo je 2000 takmičara itd , iako sam putovao svuda itd sa sportom ali bas ovo je stvarno nešto nemerljivo. I stvarno ima svega iz prve ruke , ali jbg ako si došao da se takmičis i uzmes medalju a ne zajebavas se to ti je zadnja stvar na pameti.
eyof?
Evropske Olimpijske igre seniora u Krakowu prosle godine, bilo je pre 5 godina u Bakuu, a pre toga u Minsku, uzeli smo 15 medalja , btw strelci koliko se secam nijednu..
Sto se tice našeg OKS ljudi zaista rade dobar posao mislim na ljude koji su tamo pomoc lekari osoblje fizio itd stvarno su bar u mom slucaju bili profesionalaci, ovi na višim pozicijama su sns ali ono iskreno nisu neka pomoc tamo se provode iskreno i to je to.
Nazalost moj sport nije OI, nece biti ni u LA izvisio je zamalo u tom glasanju, mada kad znam da bih bio favorit za medalju morao bih se samobanovati sa foruma da ne citam , a i to oko pritiska, najveća glupost koju covek moze procitati svi su na prof nivou ozbiljno treniraju sa nekima i delim halu iz NS samo drugi sport , i ove godine su imali dobru pomoc od drzave i stvarno ko kiksa do njega je i nikog drugog, eventualno sudije gde ga ima...