Velika steta. No, i Milicu Mandic smo posle Londona izgubili za Rio, bila je katastrofalna, pa se cak 5 godina kasnije vratila sa novim zlatom. Mlada je Tijana, nadamo se da nije rekla poslednju rec.
Imam jednu pitalicu za postovane forumase.

Pitao bih za vase recimo tako da kazem najsrecnije momente sa OI i istovremeno za najtuznije ili najbolnije, od prvih koje se secate do danas naravno. Nekih 5 sa obe strane, naravno moze i vise ili manje, ko ih ima.

Moj izbor je sledeci:
Najtuzniji: 1. Poraz vaterpolista u Atini od Madjara nakon 7-5 posle 3/4, poslednji dan Igara i nada da ce katastrofalan nastup sa samo srebrom Jasne Sekaric spasiti vaterpolisti makar tim zlatom,
2. Caviceva kradja u Pekingu, prvo zbog toga sto je 80% trke gazio Felpsa kao niko nikad za skoro pola duzine tela, a onda naravno zbog ocigledne kradje odmah posle zavrsetka,
3. Novakovi porazi u Riu i Tokiju, mislim da ne treba mnogo objasnjena,
4. Ivanino "samo" 4. mesto u Tokiju nakon sto je u kvalifikacijama bila prva,
5. Poraz vaterpolista u 1/2 Pekinga od SAD 10:5, poslednja sansa te generacije da uzme zlato
Najsrecniji: 1. Zlato odbojkasa u Sidneju,
2. Pobeda vaterpolista za bronzu protiv CG u Londonu 12:11, nakon sto su gubili 8:11 i vec bili prezaljeni,
3. Zlato Milice Mandic u Londonu, najpre zbog prvog zlata samostalne Srbije, a onda zbog generalno prvog zlata posle duuugih 12 godina i to pretposlednjeg dana Igara kada smo vec prezalili da cemo prekinuti zlatni post,
4. Zlato vaterpolista u Riju, konacno posle toliko pehova, od nesretne Atine, neocekivanih poraza u polufinalima Pekinga i Londona, te zbog protivnika koji je pobedjen u finalu,
5. Pobeda kosarkasica protiv supersile Australije u 1/4 Rija van svakog ocekivanja i kasnije bronza naravno.