gladijajator wrote:Морам да се убацим, на моју велику жалост ово што пише овај Коридор слушам скоро сваки дан овдје код нас у Српској и ову причу врти 95% људи поготово у мањим срединама, ово је прича као наручена и научена коју су сервирали они и она гласи није бајан и најбољи АЛИ и нисам за њега АЛИ , и то су чак и нека средња мишљења која звуче ботовски али упаковано, скоро сваки дан чујем и бруталније ставове од младих па до баба и ђедова од 90год.
Мозгови су испрани преко машинерије информера и осталих тв канала и ту тешко има помоћи, ко год каже супротно и да Српска даје подршку вјерујте ми да лаже јер не даје и нема је, бар не за студенте и нашу младост, Коридор је слика и прилика тог мишљења а има и бруталнијих и још горих, пост звучи мало песимитично али је истинит и жао ми је јер јесте и јер смо то допустили.
Pazi, izdajnik koji je za vreme okupacije prijavljivao komsije i sunarodnike nacistima i u najvecem broju slucajeva ih time odvodio u smrt, da si ga tada pitao, sigurno ti ne bi rekao "jeste, ja to radim zato sto sam izdajnik", nego bi imao neki izgovor i neku teoriju karakteristicnu za to vreme... Bilo je i tada informer propagande... Tako i ovi sada imaju neke izgovore, obojena revolucija, Vucic dao sirotinji da jede, izgradio puteve... U sustini i oni su izdajnici, samo sto im srecom sada niko ne trazi da prijavljuju studente za streljanje, ali da je ne daj boze takva situacija, nemam trunku sumnje da bi mnogi i to radili. Mislim nema konkretno veze sa RS, nego uopsteno kazem kakvi su to ljudi...