Foteljas wrote:Fudbaloman wrote:Ako za Tokio i Pariz, mi spojimo 8 ekipa plus oba puta basketasi kao bonus, a oni jedva 3 ekipe, onda to valjda nesto govori koliko su iza nas po tom parametru?
Mnogo nipodastavas komsije. Ako oni za Rio i Tokio uzmu 18 medalja, od kojih 8 zlatnih, a mi 17 medalja od kojih 5 zlatnih i to nesto govori, a to je nazalost daleko vazniji parametar...

A ti ih izgleda mnogo volis

Nikog ja ne nipodastavam nego pricam cinjenice. Stavi ruku na srce pa priznaj jel bi ti bilo lepo da vidis kako jedna Slovenija ima 20 ucesnika vise od Srbije?

To je prilicna blamaza za njih. A sto se medalja tice, i o tome smo pricali ili mozemo pricati. Prvo 18-17 nije razlika, drugo 8-5 nije nikakva epohalna prednost, trece nije isto u cemu uzimas medalje. Uzeti u Riju medalje i u muskoj kosarci i u zenskoj kosarci i u zenskoj odbojci i u muskom vaterpolu, pa zatim i u jednom od rodonacelnika olimpizma kakvo je rvanje vredi 10 puta vise nego nabijati zlata u puhanju brodova

Izvini, ali ta mala neka matematicka prevaga OI, koju bi mi ostvarili tako sto bi uzeli zlato u brejkdensu, surfovanju ili penjanju u odnosu na njihove hipoteticke medalje u rukometu, vaterpolu, tenisu ili rvanju, mi sigurno ne bi stvorila osecaj da smo bolji i uspesniji. Njima ako stvara, onda je to sopstveno zavaravanje bez sustine

Pa kako ko vise voli