Ali ja sam i dalje pod utiskom kako je "Kembe" rastavio Tucka na tvorničke postavke.
Lester Bo wrote:Rističević je dosta stagnirao kroz karijeru,mada generalno pozicija golmana je nešto gde smo najtanji.
Tako je otprilike još posle Londona,eto u tom periodu smo uzeli 2 zlata sa OI,gde se ta manjkavost na svu sreću nije osetila,jer je ostatak tima bio...
Svaki put kada bacim pogled na naš roster se iznova i iznova kao iznenadim koliko mi uopšte nismo mlada ekipa.
Golman Mišović i Petar Jakšić 2001.godište ,imamo 3 igrača 97.godište ,golman Filipović ,Nikola Jakšić i Drašović.
Dok je 8/13 igrača 94 godište i starije.
Ne znam sa ostalim reprezentacijama kakva je situacija po tom pitanju.
Generalno gledano mislim da imamo kvalitetniju ekipu nego li što su rezultati sa prethodnih takmičenja pokazali,sada ostaje da vidimo hoće li se makar nešto "vratiti" na ovom turniru gde uz malo sreće očekujem medalju ili se pak taj jedan mentalitet usadio u ovu ekipu koja ne može izneti breme prethodne generacije.
viewtopic.php?f=155&t=2306&start=15#p3163334Lester Bo wrote:Nisam hteo da pišem pre utakmice ,pre svega dok je bio potop kada su Hrvati odrađivali Špance,ali da Vam kažem nešto u poverenju...dobro je što je Španija ispala.
Još jednom mnogo kvalitetnija je ova naša generacija igrača nego li što su to rezultati do sada pokazivali,nadam se da je današnjom utakmicom razbijena barijera.
viewtopic.php?f=155&t=2306&start=840#p3183645