Nijednog muslimana ne kazniše što je padao na sedžadu posle pobede.
Rekao bih ja da je tu ono što je radio pre i posle prekrsta.
werbatim wrote:Kako Hrvatska koja nikad imala zimski sport moze da se poredi sa Slovenijom koja ga je imala "oduvek"?
Koliko sam video, rekao si da je Hrvatska "u kosu sa nama", a ne da nismo ni blizu, nego...
Vrv te ne interesuje zimski sport i ne gledas ga mnogo, ali ja sam bio presrecan kad je Milanko osvajao bodove u SK, kao i Nevena i Lola. A sad, sad se nadam da ce Emilija Djurovic da dogura do EK, u bijatlonu i trcanju nema nikog ni na vidiku, kao ni u snoubordu. I mozda pocnem da pratim sort trek, jer nam je "najozbiljnija" mlad nada u tom sportu.
Он се осврнуо и на наступ спортиста Србије на Олимпијским и Параолимпијским играма у Паризу.
- Неколико детаља је ту битно. Прво, премије за освојене медаље су посебна прича и ту захваљујем и председнику и Влади Србије. То је поштовање људи, који се баве спортом, али још важније, позив младима да се њиме баве. У Паризу смо желели 10 медаља, маштали о 13, били задовољни са седам или осам, испало је пет. Сви су се борили, било је и неправди. Специфичну тежину имају Новакова и медаља кошаркаша. Ватерполисти су нас изузетно обрадовали, као и Зорана Аруновић и Дамир Микец. Александра Перишић је направила резултат у који су месецима пре Париза она и њени из теквондо породице веровали, рекли да она сигурно осваја медаљу. То није лако, јер је најтеже освојити већ освојену медаљу. навео је Гајић.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 7 guests