by grobar_Zvornik » 25 Jun 2024, 13:35
Народна каже "ко се на млијеко опече и у јогурт дува"... Толико пута смо се опекли када је у питању фудбалска репрезентација, да више просто човјек није у стању ни резоновати шта би било разочарење. Навикнути на мрвице, временом смо ваљда психолошки ојачали па се и овакве утакмице дочекују релативно мирно и без нарочитог узбуђења.
Већ сам на некој од претходних страница писао чијим партијама сам очаран и разочаран. Кључан проблем је селектор и тога смо сви свјесни. На ловорикама Лисабона све ове године урадио је ништа, вјешто избјегавајући да преузме одговорност и још вјештије филујући како смо послије 24 године на Европском.
Без обзира на све наведено у првом пасусу, радоваћу се ако коначно фудбалери одиграју добру утакмицу и побједе. Штавише, бићу пријатно изненађен ако се то и деси. Кладионачарским ријечником шансе за такво нешто су 20%.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne
33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!