Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

Европско првенство у фудбалу - Њемачка 2024

Који су домети српске репрезентације на Еуру 2024?

Елиминација у групној фази
40
56%
Елиминација у осмини финала
17
24%
Елиминација у четвртфиналу
8
11%
Полуфинале
1
1%
Финале
0
No votes
Титула
6
8%

Total votes : 72

Re: Европско првенство у фудбалу - Њемачка 2024

Postby Tileoleo » 20 May 2024, 16:52

Па не знам да ли је сјајно, ово је онако збрда здола, из главе. Није лако процењивати те екипе које мењају генерације али и даље имају сјајне играче у тиму плус су прошло првенство одиграле лоше иако није било очекивано. Треба погледати саставе које је Тедеско користио у квалификацијама, можда одатле може шта да се наслути мада им је група била лака за пролаз. Средину и напад је мање више лако склопити, одбрана и голман су друга прича.

Ма Тросар мора у прву. :biggrin:
Tileoleo

Postby ИлићКапитен22 » 20 May 2024, 17:04

Desetka wrote:Kad ste kod Holanđana, ne znam da li je bila slucajnost, ali u mom okruženju kad sam bio klinac većina drugara je navijala od tih jačih repki za Holandiju. Jedino smo ih burazer i ja u drustvu večito mrzeli i uvek navijali za Italiju. Fan fact svetsko 2010 u Južnoj Africi sedimo u nekom kafiću kod Kneza gledamo Brazil Holandija, celo društvo a i 90 posto kafica navija za Holandiju, brat i ja za Brazil. Prolazi Zijo Valentino, zastaje da baci pogled na rezultat i udje u neki priču sa nama oko tekme. Na kraju je seo za nas sto i odgledao sa nama. I on je navijao za Holandiju :biggrin:
Priča koji nište tražili, ali koja vam je trebala :lollol:
Munjevito se prebacujem na sadašnjicu, solidan tim imaju, mogli bi da iznenade iz drugog plana ako im se otvori zreb.

И ја на европском увек навијам за Жабаре.

На светском зна се Аргентина.

Чак и да игра Србија, то не мењам.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Tileoleo » 20 May 2024, 17:17

ИлићКапитен22 wrote:И ја на европском увек навијам за Жабаре.

Их Аргентинци на СП... да ти је само једном да се нађеш у оном њиховом копу, по могућству полупијан, и после можеш да умреш. Много јака прича је била на њиховој химни али на оној верзији коју су пуштали пре СП 2022, без текста, само хук и скакање навијача и певање мелодије. У Катару колико сам приметио су ставили са текстом и то ми уопште није било то. Мислим, ево овде клипови па упоредите.

Русија 2018:

Spoiler: pokaži
илић капитен на 0:50 :biggrin:

Катар 2022:

Од осталих химни много су ми готивне химне Уругваја и наравно Италије. Није ми лоша ни шпанска.
Tileoleo

Postby grobar_Zvornik » 20 May 2024, 19:00

Искрено говорећи мени ти Холанђани никада нису били симпатични. Ни визуелно, ни никако другачије. Иако су дали десетине великих мајстора.
Вјероватно и због оне '98 и потом још трагичније '00.
Једина два Холанђанина која сам безинтересно поштовао били су Ван Дер Сар и Едгар Давидс. Неко помену, браћа Де Бур су ми вјероватно уз Зендена најогавније личности из тог периода холандског фудбала. Мада је конкуренција велика.

С друге стране Жабаре сам увијек готивио. Нарочито ону Толдову генерацију.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Puta Tapar » 20 May 2024, 19:13

Mislim da se kod nas za Holanđane navijalo jer se poslovično protiv Nemaca (barem mene tako deda zadojio), a oni su nekako uvek protiv njih igrali na krv i nož. Plus onaj dres iz '88, ludilo. Posle je verovatno malo opalo zbog susreta '98-00.
Puta Tapar

Postby Stefanm992 » 20 May 2024, 19:15

prvi dodiri sa reprezentacijom su bili 98 i 00 ( to 98 mi je druga utakmica nakon nemaca na tom istom turniru ) tako da sam ih zamrzeo kao mali i dan danas ih ne volim

Cak mi je za njih tesko navijati i protiv spanije
Stefanm992

Postby grobar_Zvornik » 20 May 2024, 19:16

Заборавих најогавнијег поменути. Па да се и он нађе на теми.

Image
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby ИлићКапитен22 » 20 May 2024, 19:27

Tileoleo wrote:
ИлићКапитен22 wrote:И ја на европском увек навијам за Жабаре.

Их Аргентинци на СП... да ти је само једном да се нађеш у оном њиховом копу, по могућству полупијан, и после можеш да умреш. Много јака прича је била на њиховој химни али на оној верзији коју су пуштали пре СП 2022, без текста, само хук и скакање навијача и певање мелодије. У Катару колико сам приметио су ставили са текстом и то ми уопште није било то. Мислим, ево овде клипови па упоредите.

Русија 2018:

илић капитен на 0:50 :biggrin:

Катар 2022:

Од осталих химни много су ми готивне химне Уругваја и наравно Италије. Није ми лоша ни шпанска.

Тих јесте неки мој брат :laugh:

Ма Аргентина је нешто посебно. Ретко виђена та врста фанатичности. Ретко који играч игра за репрезентацију са кочницом за разлику од ових наших сисица.

Пред свако првенство дрес Аргентине је спреман. Све своје обавезе планирам по њиховим утакмицама. Кад смо (хехе)освојили СП у Катару буквално сам сузу пустио. Пожелео сам да будем у Буенос Аиресу то вече а и осталих дана након тога.

Следећа тетоважа ће Боже здравља бити Марадонина Божија рука. Како га даје одвратним поганим Енглезима руком. Нисам присталица тога, али против тих гована је све дозвољено.

Тетовирао бих и број 22 због Салета, али увек постоји бојазан да се прода СНС-у и да га замрзим као Немца.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Nikola » 20 May 2024, 21:14

Holandjani kao i obicno imaju zanimljiv tim - u napadu mahom mladji (Simmons, Malen, Bergwijn, Gakpo, onaj mali iz Ajaxa, iza njih Xavi Simons), a pozadi iskusni igraci, ali nisam bas nesto siguran koliko moze Koeman da ih vodi daleko.

@Tiloleo @Ilic
Cekam vas onda za mesec dana da pratimo kako se Anhelito oprasta od svetog dresa jos jednom titulom :hatman:
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Tileoleo » 21 May 2024, 01:38

ауууфф ма ја ти када је реч о јужноамериканцима више нагињем ка кариокама јебига, али гаучосе свакако ценим због навијања. Ту је наравно и Колумбија због Шакире и Баранкиље. Mira en Barranquilla se baila asi, say it!

добро има и та софија вергара из баранкиље али поред шакире то је девети ешалон
Tileoleo

Postby Baxter Stockman » 21 May 2024, 11:52

Gledam sad nešto, ako Bohum opstane u Bundesu pet od mogućih 10 stadiona će biti stadioni timova iz Cvajte.

Hertin, Šalkeov, Hamburgov, Fortunin i Kelnov…

I Kros objavio da na EP završava karijeru :blue:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Veljkona22 » 21 May 2024, 12:09

Baxter Stockman wrote:
I Kros objavio da na EP završava karijeru :blue:

Velikan svetskog fudbala. Navijaću za Njemce da osvoje jer mu fali EP za komplet lepinju.
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby fontaneros » 21 May 2024, 13:45

Pricam juce sa kolegom koliki ce smoric da bude ovaj jun (u iscekivanju OI i kvala u fudbalu), a skroz zaboravismo na EP

Pa jedva cekam bato <3

Dame i gospodo, novi/stari prvak evrope

Na spisku Roberta Martineza nalaze se:

Golmani:

Digo Košta, Sa, Patrisio

Odbrana:

Antonio Silva, Danilo Pereira, Dalot, Inacio, Kanselo, Nelson Semedo, Nuno Mendeš, Pepe, Ruben Dijaš

Vezni red:

Bruno Fernandeš, Žoao Neveš, Paljinja, Otavio, Ruben Neveš, Vitinja

Napad:

Kristijano Ronaldo, Bernardo Silva, Diogo Žota, Konseisao, Gončalo Ramoš, Žoao Feliks, Pedro Neto i Rafael Leao

MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Baxter Stockman » 21 May 2024, 14:07

Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Rajs » 21 May 2024, 14:07

Tanku odbranu imaju Englezi.

Ali zato napred...

Ocekujem da nas dobiju 7:2.
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

PreviousNext

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024