Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Re: Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Postby fontaneros » 22 Jun 2024, 10:32

Evo i selektor Danac izjavljuje da im je bolje da budu treci :roll:
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Loka » 22 Jun 2024, 10:35

"Ako bih sada morao da biram, bolje je treće mesto.. Dobijemo dodatno vreme za odmor i izbegnemo Nemačku", iskren je selektor skandinavske reprezentacije Kasper Hjulmand

Очигледно размишљају како до трећег места тј. да не победе нас. То већ отвара неке опције.
Loka

Postby Lester Bo » 22 Jun 2024, 10:57

Danci su opet sa nerešenim drugi najverovatnije.
Lester Bo

Postby Puta Tapar » 22 Jun 2024, 11:05

Woodoo wrote:

Ovo je još iz Katara
Puta Tapar

Postby Storm » 22 Jun 2024, 11:06

Kasnije danski selektor ipak naravno kaze da ce ici na pobjedu. Zato se mecevi poslednjeg kola i igraju u isto vrijeme, da bi mogucnost namjestanja bila svedena na minimum.

Nije nemoguce, ali tesko je momentalno mijenjati namjere tokom meca istovremeno prateci drugu utakmicu. Eventualno ako ta druga utakmica zavrsi koji minut ranije, ali tesko
Koliko su ove kalkulacije nepredvidive, teoretski i 4 boda Srbiji sa trecim mjestom (uz pobjedu Slovenaca) ne mora biti dovoljno.

Treba ici na pobjedu ako se moze i to je to. Nije nemoguce, ali jako tesko.
Slazem se sa Radonjom. Osmina finala je ravna tituli u ovom slucaju. Nokaut faza je od 2000 nemoguca misija.
Ne smijemo biti nezahvalni i traziti hljeba preko pogace. :biggrin: :biggrin:

Ako se prodje kao drugi, jedina zelja mi je da ne bude neki 4+ rezultatski debakl od Njemacke.
Last edited by Storm on 22 Jun 2024, 11:13, edited 2 times in total.
Storm

Postby Radonjaa » 22 Jun 2024, 11:09

Sad gledam u kojim kombinacijama bi treći iz naše grupe išao na prvog iz grupe E, a u kojim na prvog iz grupe F (Portugal ili eventualno Turska).

Na prvog iz E idemo u varijantama da prođu trećeplasirani iz grupa:
1) A, C, D, E
2) A, C, D, F
3) A, C, E, F
4) B, C, D, F
5) B, C, E, F

E sad, ako bismo mi bili treći, jedina realna varijanta je da to bude sa dva boda, tj sa bodom protiv Danske, poraz nas ostavlja na četvrtom mjestu, pobjeda nas gura među prva dva.
To znači da možemo da prođemo jedino ako ne prođu 2 trećeplasirana iz grupa A, B i eventualno F (preduslov za to je da Češka i Gruzija danas odigraju neriješeno). Što dalje znači da od ovih 5 kombinacija otpadaju četiri, tj svaka osim prve, jer ako prođu treći iz A i F ili treći iz B i F, to znači da mi sigurno nismo prošli kao treći. Što znači da je jedina varijanta u kojoj kao trećeplasirani idemo na nekog iz grupe E, ona u kojoj ispadaju treći iz grupa B i F.
Tj, ako Česi ili Gruzini danas pobijede, mi kao treći ne možemo biti ispred trećeg iz grupe F, otpada i kombinacija broj 1, i nikako ne možemo ići na pobjednika grupe E.

Naravno, bilo bi lijepo izbjeći domaćina u osmini, ali nama je domet da se kvalifikujemo preko Bugara i igramo dramu sa Slovenijom. Ako se ukaže bilo kakva šansa za prolaz, stvarno se ne bih puno opterećivao time oćemo li na Njemačku ili Portugal :biggrin:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Veljkona22 » 22 Jun 2024, 11:24

Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby fontaneros » 22 Jun 2024, 11:27

Jao kako me smaraju ovi indijanci sto se javljaju, vidi se ovo, vidi se ono

Cuti i smrdi tamo
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby BlackWolf » 22 Jun 2024, 11:30

Storm wrote:Kasnije danski selektor ipak naravno kaze da ce ici na pobjedu. Zato se mecevi poslednjeg kola i igraju u isto vrijeme, da bi mogucnost namjestanja bila svedena na minimum.

Nije nemoguce, ali tesko je momentalno mijenjati namjere tokom meca istovremeno prateci drugu utakmicu. Eventualno ako ta druga utakmica zavrsi koji minut ranije, ali tesko
Koliko su ove kalkulacije nepredvidive, teoretski i 4 boda Srbiji sa trecim mjestom (uz pobjedu Slovenaca) ne mora biti dovoljno.

Treba ici na pobjedu ako se moze i to je to. Nije nemoguce, ali jako tesko.
Slazem se sa Radonjom. Osmina finala je ravna tituli u ovom slucaju. Nokaut faza je od 2000 nemoguca misija.
Ne smijemo biti nezahvalni i traziti hljeba preko pogace. :biggrin: :biggrin:

Ako se prodje kao drugi, jedina zelja mi je da ne bude neki 4+ rezultatski debakl od Njemacke.

Evo ako neko vodi 3:0 kako nije moguce prilagodjavati sta treba u kom trenutku. Ne znam sta Dancima igra ali mi je drago da prave kalkuacije.
BlackWolf

Postby Storm » 22 Jun 2024, 11:33

Bilo bi suvise providno. Ne kazem da se ne radi, ali mnogo je veliki nivo takmicenja. Ne znam, mozda grijesim ali tako mi se cini. Pogotovo sto u konkretnom slucaju mislim da Engleska sigurno nece voditi 3-0.

Ne kazem da je nemoguce sve ovo, ali ne vjerujem da ce iko kalkulisati. Bar ne prvo poluvrijeme.
Storm

Postby BlackWolf » 22 Jun 2024, 11:40

Nema sporta da postoji da neke reprezentacije ne prave kalkulacije. Ako Slovenci budu npr vodili Danci nece zapinjati ili ako bude 1:1 a nasoj 0:0
BlackWolf

Postby Bogun » 22 Jun 2024, 12:24

Radonjaa wrote:Naravno, bilo bi lijepo izbjeći domaćina u osmini, ali nama je domet da se kvalifikujemo preko Bugara i igramo dramu sa Slovenijom. Ako se ukaže bilo kakva šansa za prolaz, stvarno se ne bih puno opterećivao time oćemo li na Njemačku ili Portugal :biggrin:

Meni je neverovatno da mi kao navijači kalkulišemo, konkretno u ovoj situaciji u kojoj je fudbalska reprezentacija Srbije, ne mislim konkretno na tebe, nego samo naišao na komentare: "Bolje da ne prolazimo dalje ako idemo na Nemce, petardiraće nas." Dobro, i ako nas petardiraju, šta?

Zašto mi je neverovatno kalkulisanje?
Pa jer u ovom milenijumu smo propustili SP02, EP04, EP08, EP12, SP14, EP16, EP21.
Igrali smo na SP06, SP10, SP18, SP22 i EP24.
Odigrali smo, za sada, 14 utakmca, tu imamo skor 2 pobede, 1 remi i 11 poraza, naravno nula prolazaka grupe u drugu fazu.

Znači, ne uspevamo ni da se plasiramo na svako drugo veliko takmičenje, a kad se plasiramo ispadnemo u grupi.

Što se mene tiče, daj da prođemo bilo kako, pa makar izgubili i sa decetocifrenom razlikom u osmini finala.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Tegi » 22 Jun 2024, 12:34

2 remija, ne oduzimaj nam. :biggrin:

Verujem da je većina nas ovde svesno gledala 2 pobede naše reprezentacije na velikim takmičenjima. A neki poput Cveleta samo jednu.

Spoiler: pokaži
Image
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Cvele » 22 Jun 2024, 12:45

Nije ok što me tako zezaš.
Cvele

Postby Bogun » 22 Jun 2024, 14:21

Tegi wrote:2 remija, ne oduzimaj nam. :biggrin:

Iz glave sam pisao, znam da smo dobili Nemačku 2010 i Kostariku 2018. Odigrali nerešeno sad sa Slovenijom, tog drugog remija se ne sećam, Švajcarska 2018?

Edit: Morao sam da guglam, Kamerun... ja sam bio ubeđen da su nas skroz okrenuli i da se završilo 3:4. :truce:
Last edited by Bogun on 22 Jun 2024, 14:23, edited 1 time in total.
Reason: Edit
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

PreviousNext

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024