Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

1/8 Austrija - Turska

Dalje ide?

Austrija
9
64%
Turska
5
36%

Total votes : 14

Re: 1/8 Austrija - Turska

Postby Loka » 02 Jul 2024, 22:05

kocha popovich wrote:Ja se ne bih kladio da ce englezi lako sa svajcarcima. Ovi su razsrafili italiju, a engleska je bas nista. Mucili su se i s onom jadnom slovackom.

Bilo bi zabavno da osvoje turci i na putu pokore austriju, holandiju, svajcarsku i nemacku. Znati dijaspora im to ne bi zaboravila.

Турци и муслиманска браћа славе по Минхену а чују се и пандурске сирене.

Ако би се то десило, депортација Турака...и овако су близу таквих одлука за стварно.
Loka

Postby kocha popovich » 02 Jul 2024, 22:54

Loka wrote:
kocha popovich wrote:Ja se ne bih kladio da ce englezi lako sa svajcarcima. Ovi su razsrafili italiju, a engleska je bas nista. Mucili su se i s onom jadnom slovackom.

Bilo bi zabavno da osvoje turci i na putu pokore austriju, holandiju, svajcarsku i nemacku. Znati dijaspora im to ne bi zaboravila.

Турци и муслиманска браћа славе по Минхену а чују се и пандурске сирене.

Ако би се то десило, депортација Турака...и овако су близу таквих одлука за стварно.

Pa crta im se da raspale sve turske celije po dijaspori ako prodju jos koje kolo. Mogu da deportuju koga hoce, turska migracija u Evropi je trece, cetvrto koleno. Pola njih natuca turski.
KP: Ja sam protiv svakog nacionalizma, jer je nacionalizam najnizi oblik drustvene svesti.
kocha popovich

Postby Loka » 02 Jul 2024, 23:17

Друже Кочо, ово није тема за такве коментаре али ћу вам ипак рећи:
1. јевреји су били 100 колено у Јевропи
2. ви не разумете германски свет а ни они наш словенски, то је разлог многих сукоба у Јевропи.

Другарски поздрав
Loka

Previous

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024