Ne treba zaboraviti ni kučketine i kurveštije Jovanu i Minju koje na K1 i Euronews svaka na svoj način vrše gadnu propagandu a posebno su se "istakle" u intervjuima sa onom spodobom Lučićem za kojeg smatram da je jedno od najpodmuklijih i najpokvarenijih kreatura ovog režima, u životu nisam video čoveka koji je u stanju da se 45-60 minutau studiju bukvalno presmeje cinično i bezobrazno a sve nakon kupovine svega živog od strane firme u kojoj je direktor, hoće čovek da poleti u nebo, on bi mi bio jedan od "prioriteta" na listi za "odstrel"

Naravno, čestitke forumskoj sabraći iz KG i KV na njihovim jučerašnjim performansima, svako na svoj način okarakterisao ovu falangu što nas jaše unedogled, ja se samo nadam da ovde neće biti nikakvog skupa jer u suprotnom rizikujem ozbiljne konsekvence

Gomila ljudi koje sam sreo juče i danas preneražena je gubitkom UM kanala na TTV ali nije da nismo znali da će tako i biti i sve ih napujdavam da prosto okupiraju prostorije MTS, raskidaju ugovore i tome slično a koliko čitam na netu mnogi širom Srbije se upravo i odlučuju na taj korak. Ja imam to na jednoj adresi i posle praznika moram videti šta mi je činiti, najverovatnije sve pakujem i tamo im ostavljam a oni neka rade šta hoće sa time. Ko god ima neku alternativu neka to isto uradi, ostavili su bezmalo pola miliona ljudi bez udarnih pesnica UM jer bilo je blizu 200 hiljada pretplatnika puta broj članova domaćinstva...ali naravno da i UG ima itekako udela u tom nazovi transferu a ispaštaju obični korisnici.