Zlaja wrote:Pa sumnjam da Vladimir Vladimirovič deli Miki Maus odlikovanja.
Poison and Remedy wrote:Koliko u kurcetini po glavi stanovnika vredi taj orden? Nema sta, game changer na svetskom nivou je taj orden. Ima da nam svima svane kako sutra. Zivotni standard kao u Svajcarskoj, cene benzina,hrane i ostalih potrepstina padaju, plate i penzije rastu, deca pocinju da se radjaju neverovatnom brzinom, skolstvo i zdravstvo postaju besplatni, mladi prestaju da napustaju zemlju, vojska jaka i ponosna, policija cestita, kriminal iskorenjen, Ameri zaplaseni beze sa Kosova, Siptari ih u nevrici prate, CG se vraca u zajednicu sa nama, a usput uzimamo bahato i RS jer nam se moze...
AirBall wrote:Pa nikad se u istoriji od Rusije nije trazio zivotni standard i penzije vec politicka podrska i oruzje...
Dajte ljudi, sta vam je danas, kao da ste sa kruske pali..
Jel ste vi ucili nesto iz istorije?
Ni za siptare se nisu na Kosmetu u uniformama borili Amerikanci i Englezi, oni su ih samo naoruzali i politicki podrzali...
Poison and Remedy wrote:A preko koje od okruzujucih NATO zemalja planirju da nam doture to oruzje i zasto jos nisu?
AirBall wrote:Pa proturili su Siriji oruzje i svaki dan ga proturaju preko medjunarodnjih voda, preko Bosfora svaki dan prolaze ruski vojni brodovi....
Dunav je koliko sam ja ucio u skoli plovan gotovo citavim tokom
Prodju pored Erdogana koji je u NATO i masu mu sa palube...
Poison and Remedy wrote:Ti stvarno smatras da avione, helikoptere, tenkove, haubice, rakete zemlja-zemlja... u kolicinama koji su nama potrebni mogu da bez problema transportuju preko reke, kroz NATO zemlje? Ok, cak i da nekako to uspeju, cak i da nadjemo pare da sve to po dolasku sastavimo, obucimo potrebne kadrove da sa tim upravlja...koga planiras da napadnes sa tim? NATO snage na Kosovu? Izbrisali bi nas sa zemlje u roku od 5 minuta. Meni nije jasno kako tebi Ruski interesi i ciljevi mogu biti ispred Srpskih? Unistenje Srbije sigurno nije jedan od ciljeva koje Srbija ima. Bar meni ne deluje logicno.
Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 2 guests