Tegi wrote:Nije Radeta Bogdanovića doveo narod u studio, već ga uredništvo RTS-a poziva već godinama.
Klasične vučelićevske reketaške fore: napadnemo vas preko par disidenata, a onda se zvanično ogradimo od njih i proglasimo ih marginalcima ostajuči čvrsto na Titovom kursu. Stvara se privid demokratije, narod se zabavlja, a oligarhija radi šta joj je volja.
RTS je tom Bogdanoviću dao licencu da bude fudbalski glas naroda. Da ga nije licencirao, odavno bi ga sklonili.
Не бих се сложио, тим прије што знам да ти врло добро знаш како функционише јавни сервис. Не могу детаљисати о приватним стварима, али како функционишу јавни сервиси и сам сам се увјерио. Истина, у једној другој улози.
Није на народу да доводи госте на јавни сервис. То нигдје у свијету није пракса.
Слажем се у дијелу да не треба Богдановића идеализовати, али исто тако Богдановић јесте пуно донио самом РТС-у. Једноставно начин презентације ставова је скоро па одличан за овај формат емисије, који, опет, није информативног карактера, боље рећи, више је забавног карактера.
Није роб непотребних података, увијених фраза и демагошког оптимизма.
То да ли он свјесно повремено подилази ставу јавности, врло могуће, али не умањује чињеницу да је више него захвалан за формат у којем учествује.
И то је оно што је фалило РТС-у у ери прије Радета Богдановића. Неко ко ће држати пажњу обичном гледаоцу кога баш забоље брига да му неко детаљно анализира зашто и због чега прва статива има предност у односу на другу стативу при извођењу прекида.