Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

Avangarda u Nemačkoj

Re: Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Postby Loka » 14 Jun 2024, 19:42

Fratelo wrote:Ako idete za Nemacku, pripremite da na pasoskoj kontroli u Nemackoj imate da pokazete povratnu kartu i hotel u kojem odsedate.

Jutros za Dizeldorf 100 nekih debilcina koji putuju preko neke agencije i ljudi hoce da udju u Nemacku samo sa kartom za mec peotiv Engleske, niko nije imao pripremljenu svu dokumentaciju.

На прелазима према свим земљма су дигли конторле за ЕП. Међутим, моје искуство из времена короне и мигрантске кризе говори да је можда могуће прећи на локалним, мањим прелазима без контроле мурије. Али то треба проверити. На аутопуту те сигурно зауствљају, нарочиот возила са српским тавблицама. Ми смо због увеоз-извоз миграната редовне муштерије за конторлу и без ЕП, пошто су према југу и истоку Немци вратили граничне котроле због миграната.
Немамо најбољи статус у Немачкој, то да знате.

Једна слика која има везе са трагичним догађајима на ЛОИ.

Image

Иза контструкциј, кровова, за спортске објекте, таласасти, се налази олимпијско село за ОИ 1972. Ту је палестинска организација "Црни септмебар" извршио чувени терористички напад на израелске спортисте.

У оквиру Олимпијског парка постоји део који је псовећен том догађају. Спилберг је онда на на основу тих догађаја снимио филм "Минхен"

Од осталог, велика зграда на десној страни слике је седише BMW.
Ту се налази и BMW Welt, бесплатан за све, ту можете видети сва возила BMW групе-Ролс Ројс, Мини, BMW мотори и аутомобили.
Loka

Re: Avangarda u Nemačkoj

Postby Fratelo » 14 Jun 2024, 19:57

Ron Swanson wrote:Jesu li ih pustili?

P.S. Ladno nestadoše moj i Novosadistin post odavde. :D

Jesu, sa dosta muke, morali su da nadju te podatke, bez toga ne bi prosli.

Mene smarali gde odsedam ( da dam dokaz), kada se vracam ( avio kartu da pokazem) i koliko novca unosim.

Sada sam u Dizeldorfu, koliko je Skota ovde ovo je bolesno. Tolika guzva, ima puno mesta u gradu za gledanje meca sada i sve je prepuno.
Fratelo

Postby fighter » 16 Jun 2024, 15:44

Imali nas koliko u GK?
Kakva je situacija?
Ima li problema?
fighter

Postby Fratelo » 18 Jun 2024, 07:21

Koliko god da nas ima, a bilo nas je, to je neozbiljno.

Pola ovih gastosa dodje na utakmicu da se islika i pojede kobasicu.

Mi napadamo, cekamo da ga ubacimo u mrezu, pola Srba sa tribine ide po kobaju.

Niko usta ne otvara, to je smesno bilo.
Fratelo

Postby Milutinov Tata » 21 Jun 2024, 00:49

Okupacija Minhena od strane naših navijača danas, neverovatno koliko nas je bilo. Čuo sam i da je u centru grada na glavnom trgu bilo ludo. Dosta i Slovenaca, mnogo kola sa njihovim registracijama, naši uglavnom sa stranim tablicama, tj. domaćim :D, mada je bilo i par srpskih registracija. Atmosfera odlična, Slovenci dobro organizovani, mi više stihijski. Na kraju naravno ludilo.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Baxter Stockman » 21 Jun 2024, 10:48

Ja nisam stigao da vidim sa svoje strane, ali sam imao utisak da je bio odnos 60-40 za nas na stadionu, mada smo se čuli možda tri puta za 90 min, na Kosovo-Srbija, ajmo ajde svi u napad i kad je pao gol :D
Ne znam odakle nas nije bilo, ispričao sam se brat bratu sa stotinak ljudi, Vojvodina, RS koliko hočeš, jug, Kosovo, došli ljudi iz Makedonije, Podgoričana, Nikšićana, HN, svega iz CG bilo, naših iz dijaspore. Još kad sam video zastavu Grobari Grdelica na stadionu :lol2:

Slovenci baš lagani, ja pre utakmice nisam imao utisak da će ih biti toliko, ali posle utakmice SLO dresovi svuda po gradu :biggrin:

Spoiler: pokaži
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby fighter » 21 Jun 2024, 11:00

Odlicni izvjestaji.
A ne pricas Baxteru da si se prije utakmice s Cecom druzio. :biggrin:

Ja sam vec pisao kako ostadoh bez karte za Englesku.

Sef nije dao da idem u Minhen i jbg. Kad ce se ovakva prilika ukazati Boga pitaj.

Je li bilo kakvih problema sa siptarijom i jesu li nasi ljudi svjesni da su meta nase zastave?
fighter

Postby Loka » 21 Jun 2024, 11:10

Словенаца је било више у граду а мислим и на стадиону. Нарочито су били бројнији у навијачкој зони.

На Маријенплацу их није било толико јер нису они да се нешто гурају са нама, наравно код нас је много више "будала", никада досадно око нас. Али није било никаквих проблема на Маријанплацу. Сасвим коректни односи. Словенци се цепали од смеха на оно: Лука Дончић један је од нас.

Image

У позадини су били Словенци. Сасвим се нормално функционисало, наравно ми се више курчимо и више је зајебанције.

Иначе су били нестарно утучени када смо га дали у псоледњим секундама.
Loka

Postby Loka » 21 Jun 2024, 11:17

Такође је било људи из Русије али и ЦГ, не мислим на Србе из ЦГ са тробојко Краља Николе, већ са црвеном заставом. Нико им ништа није рекао.
Loka

Postby Baxter Stockman » 21 Jun 2024, 11:19

Moguće da je bilo više Slovenaca, ja nisam video tribinu na kojoj sam.
Koliko čuh posle meča po vozu, palo par zastava preksinoć, izletali Albanci i Hrvati po Minhenu.

Ali, najjači utisak, Škoti ludi, i najzaraznija pesma koju sam čuo ovde :biggrin:

Noooo Scotland, no paaarty

Edit: jbt ala je ova generacija 50+ jugonostalgična, vraćamo se posle vozom njih 20tak miks naših i Slovenaca sastavlja tim Juge danas, plače za 92. kad nam je pokradena titula i veća da li je Osim bio lud ili genije.
Imao sam flešbekove na ovaj forum, života mi moga
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby fighter » 21 Jun 2024, 11:24

Na tvu je izgledalo da su nasi 2/3 stadiona.
Cak su i novinar sa lica mjesta pominjali da je 20k Slovenaca i vise od 30k nasih.

E sad vi ste bili, pa mozda su i oni pogrijesili.
Istina Slovenci su na prenosu bili glasniji i vise su se culi...

Skoti su carevi.
fighter

Postby kecman » 21 Jun 2024, 11:25

Iskreno bas razocaravajuce navijanje nasih juce. Moj neki utisak je da je bilo 55/45 za nas po brojnosti, ali su Slovenci apsolutno bili glasniji, svi non-stop na nogama, pevanje sa svih tribina, a kod nas bas nikakve organizacije.

Ispalo je bas super sto su i jedni i drugi bili na Marijanplacu pre utakmice, svi su bas bili opusteni i prijateljski nastrojeni (naravno, uvek se nadje debila, posebno medju nasima, ali ni toga nije bilo previse).
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby Loka » 21 Jun 2024, 11:33

Не знам шта хрвати, нико их није помињао.
Против арбанаса се певало али и они провоцирају, дан пре утакмице неки арбанашки клинци ишли преко Маријенплаца где су седели наши и словеначки навијачи уз велику пратњу мурије и показују, провоцирају итд.
Хрвате нико помињао није, штавише, видео сам лично како у пролазу на Карлсплацу иде неки школарац у хрватском дресу, помало уплашен, нико га није констатовао.
Loka

Postby kecman » 24 Jun 2024, 17:30

Jel se zna gde je sutra preko dana okupjanje? Opet na Marianplatz ili?

Danaca ima milion po gradu inace.
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby Loka » 24 Jun 2024, 18:40

У Минхену се навијачи окупљају на Мариенплацу и Олипијском центру а то значи на Мариенплацу.
Данаца ће бити више али биће и нас доста, не мислим да ће то играти неку одлучујућу улогу. Они су видиљивији јер скоро сви долазе из своје земље а ми нажалост већином ван своје земље. Почели су да долазе још пре 2-3 дана.
Словенци су дошли на одмор у Минхен и околину(Алпе) са доста кампер возила.
Loka

PreviousNext

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024