@Loka ,ne slažem se da mi nemamo stručnjake,ali niti jedan od njih ne želi da radi u našem fudbalu.Dobro je pitanje zašto.
Zašto recimo Paunović nije uzeo da vodi svoju generaciju i u seniorskoj reprezentaciji.Naravno da je problem u fudbalu politizacija ,kriminal ozbiljan u istom.Zasto nikome ne pada na pamet da dodje da radi u linglongu,a odatle počinje tu je baza.
Pogledajte koliko su tehnički loši naši fudbaleri,a to se uči dok si jos u linglongu.
Drugi problem je javnost ,što stručna,što obična koja nema pojma o fudbalu i sportu generalno.
Ta ista javnost koja isprati ekipu na SP sa očekivanja da se ide na trofej

Podsetiću ta ista javnost je oterala jednog Antica jer možeš misliti ima visoku platu.
Ta ista javnost koja plasman u 1/8 SP,I 1/4 EP oceni kao katastrofu i koja tu našu zlatnu generaciju otera jer su jelte matori i ne bore se.Rezultat dodju tobože mladji,al usput i za dve klase manje talentovani igrači i ti izgubiš kontinuitet nastupa .
Treba reći da je ta generacija prošla na SP ispred Ceha koji su bili viceprvaci Evrope,na SP preko br9nzanih Hrvata i tada jakih Iraca.Na samom EP smo pokradeni u meču sa Spanijom gde smo vodili 3-2.
Da je mogla ta generacija više,mogla je al je taj rezultat tadašnji bio daleko od katastrofe i neuspeha.
Generacija 2010 zaista nije imala sreće,a imala je sve preduslove da napravi rezultat,I onda se menja Antic i od tada karma radi svoje.
@robe a što da ne Vidic,čovek je bio veliki igrač,poštovan svuda u svetu,pošten,nekorumpiran,apolitican .Čovek je izašao sa planom i timom koji je bio respektabilan.Dal bi uspeo nešto da promeni ne znam,al zašto ne šansa da se da da se pruži.Zasto tamo neki Nedimovic ,Kokeza ,Terzić,Vazura mogu,a Vidic ne.Ko su uopšte ti ljudi.
@gerzovo. Nema sumnje da je Piksi kad je došao doneo neku pozitivnu energiju,samopouzdanje što se i videlo po rezultatima.Po meni problem je nastao kad je postignut uspeh,sto ne Piksiju proradila sujeta,takodje nije bio spreman da se usavršava ,menja.
U međuvremenu je naša igra skroz pr9valjena i onda su došli i dosta slabiji rezultati,teški porazi,mučenja u igri I rezultatima itd.itd.
Promene moraju na svim nivoima,I i klubovima,savezu,ma svuda ,al to u našem okruženju bogami teško ide.