Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Re: Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Postby Muflon » 25 Jun 2024, 22:25

Observer wrote:Neka je Mitar legenda reprezentacije, ali kad sam video kako šetka po terenu negde oko 60 minuta povraćalo mi se :puke: . Ne bih ga više zvao pa da je svetac.
Meni je delovalo da većinu njih zabole patka mnogo da se cimaju. Sad lepo mogu da se vrate svojim plasitficiranim ženama i da mi odahnemo od njih. Odbrana jedina korektna. Pavlović za kapitena! Piksijeve izjave i najave bez pokrića mi deluju kao da ih daje naduvan.
Generalno jedan opšti cirkus od reprezentacije, od selektora pa do igrača na terenu (opet sa izuzetkom odbrane koja nas je spasila blamaže i mnogo gore gol razlike).

Mitrović stvarno ne može. Nije on bezobrazan. Izgubi snagu posle 30 minuta. Njemu treba minut, dva da dođe do daha ukoliko istrči neku kontru ili da for. E sad što je on sveta krava, pa i dalje ne sme da se stavi na klupu, to je druga priča.

On ne može, ali nikako nije neko koga boli kurac i mnogo je dao za reprezentaciju, sad jedino može da kvari tu sliku. Njegov prajm je prošao. Vlahović za par minuta uze onu loptu i namesti mu odličnu priliku. Jović isto uneo živost. Mitrović je idealan da uđe sa klupe kad krenemo po običaju da jurimo rezultat i bunarimo lopte na špiceve.
Last edited by Muflon on 25 Jun 2024, 22:27, edited 2 times in total.
Muflon

Postby Sarpsborg 08 » 25 Jun 2024, 22:25

Inzaghi wrote:Danci bila 8 u kvalifikacijama
Slovenija 15

Hvala na pojasnjenju. Cini mi se da su obe selekcije imale po 6 kartona.
U svakom slucaju drago mi je da je Slovenija 3. i izbegla Nemce, Danci su kalkulisali kako bi osvojili trece mesto i obilo im se o glavu. Svakom po zasluzi.
Sarpsborg 08

Postby Dembele » 25 Jun 2024, 22:26

Samo Tadic i Sergej gurali lopte napred i jednom Lukic..Vlahovic jedini ume nesto bez komplikovanja.. protiv reprezentacija sa kontinuitetima i sa odlicnom disciplinom!!
Dembele

Postby druga generacija » 25 Jun 2024, 22:26

Radonjaa wrote:Sve što smo izvukli na turniru smo izvukli na trud igrača, pogotovo zadnje trojke koja je bila daleko iznad očekivanja. Ali u napadu i veznom redu je bilo toliko nelogičnosti da su igrači jednostavno prepušteni sami sebi, tj improvizaciji, ofanzivci su svi do jednog dovedeni u najgori mogući položaj. Da je Viski htio da napravi ekipu koja će biti ovako jalova, sigurno ne bi uspio, bukvalno treba opljunuti po njemu 100 puta prije nego jednom po bilo kom igraču.

Bas ovo. Nijedan igrac se ne moze kritikovat, kad smo igrali u nejasnim, nelogicnim taktickim postavama, igraci igrali izvan njihovig pozicija. U prvom poluvremenu Mitrovic zove na presing, jedan deo srednjeg reda krece takodje u presing, drugi deo gleda u selektora, on nezma sta trazi od igraca. Siguran sam da smo imali najvece rupe izmedju linija. Postavka pogresna i ne samo pogresna nego los i Lose postavljenja. Dva boda smo izborili na trud igraca
druga generacija

Postby grobar_Zvornik » 25 Jun 2024, 22:31

Када се селектор обраћа?
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby veljkos161 » 25 Jun 2024, 22:31

Kaže Strajnić imali smo odličnu taktiku ali šta je nedostajalo da dadnemo gol :laugh:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Ćoba » 25 Jun 2024, 22:32

grobar_Zvornik wrote:Када се селектор обраћа?

Ostalo mu je još pola flaše.

Mitar rekao da je taktika glavni problem...
Ćoba

Postby Demokratski rob » 25 Jun 2024, 22:32

Не треба заборавити да је реч о нашим фудбалерима и да није неочекивано.

Ми немамо брзину и немамо озбиљне техничаре који умеју са лоптом па се поставља питање са чим да играмо модеран фудбал. Ово нам је максимимум, нажалост.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Storm » 25 Jun 2024, 22:33

Moram da izdvojim za veceras Pavlovica, Rajkovica, Zileta i Vlahovica. Borili su se. Ostali bruka.
Storm

Postby stihl » 25 Jun 2024, 22:33

grobar_Zvornik wrote:Када се селектор обраћа?

Ко ће слушати лупетања изазвана алкохолним испарењима?
stihl

Postby Rajs » 25 Jun 2024, 22:34

Kako bi Muslin rutinski prosao i ovu i grupu u Kataru.
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby Inzaghi » 25 Jun 2024, 22:34

Nek nas se cuvaju Grcka i Moldavija na strani!
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Loka » 25 Jun 2024, 22:34

Demokratski rob wrote:Не треба заборавити да је реч о нашим фудбалерима и да није неочекивано.

Ми немамо брзину и немамо озбиљне техничаре који умеју са лоптом па се поставља питање са чим да играмо модеран фудбал. Ово нам је максимимум, нажалост.

Имамо бољи тим од Словеније.
Играли смо бункер против њих у првом полувремену.
Loka

Postby stihl » 25 Jun 2024, 22:35

Само Елмера на клупу!
stihl

Postby veljkos161 » 25 Jun 2024, 22:35

Demokratski rob wrote:Не треба заборавити да је реч о нашим фудбалерима и да није неочекивано.

Ja ću postaviti pitanje koje sam postavio i u Kataru,samo je tada bila u pitanju Australija,sada eto može Slovenija da se uzme.
Koga oni imaju?
Zarotiraj Keka i Japanskog Maradonu i pogledaj epilog.
Ili Švajcarska,šta to oni imaju epski od igrača pa mogu da se nadmeću sa kim hoćeš i prolaze grupu na svakom turniru.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

PreviousNext

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024