Monogamija wrote:Dexi wrote:Odličan sastav Piksija

Ako je istinit,po prvi put je izveo tim koji može da završi posao,a ne da se dodvorava raznim tzv.zvezdama.
Ulazak Mijailovica je pre svega da se dobije ns cvrstini.
Verujem da ako se igra u 3-5-2 onda se Gudelj povlači u zadnju liniju,a Pavlović ns l.spoljnog i da će Žile dobiti više slobode samim tim i kreacije.Bice bliži golu.Samardzic konačno počinje
Mislim da je to neka ideja za ovaj mec.Optimista sam

Prijatelju, Mićko je igrač koji kad ne zna ili ne može ide u meso, što znači dva puta da ne zna ili ne može ostadosmo s igračem manje. On je tako setovan ili će polomi noge ili neće da startuje.
Ovo večeras je kao da uzmeš i baciš špil karata na sto i onda nasumice vadiš, pa šta dobiješ.
Ovo je prvi put od kad je postao selektor,da sam zadovoljan kakav je tim napravio Piksi.
Odrekao se one suludo i apsolutno neupotrebljive formacije sa dva ista špica.Drugi problem nedostatak čvrstine u veznom redu rešio je uvođenjem Micka,dok se povratkom Gudelja dobiti bolji pas iz zadnje linije.
Verujem da u ovoj taktici da će Žile imati manje defanzivnih zadataka,on i Lazar će biti zaduženi za kreaciju.
Dosta očekujem i od Lukica I malog Ilić iz drugog plana.Na kraju red je da proradi i Mitrogol
Prvi put opet da ponovim smo izašli sa smislenom formacijom i verujem da ćemo odigrati dobar mec.