Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Гроф Тинторето » 23 Aug 2025, 21:00

Nisu mogli ljudi zbog posla
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby soniko » 23 Aug 2025, 21:02

trisekunde wrote:Vasiljević, glavni polićajac, je za Tanjug precizirao da je danas na skupovima (71 njih) koje je organizovao Centar za društvenu stabilnost širom Srbije učestvovalo ukupno 69.776 ljudi.

Da, sve to saopstava, onako kežual obučen u civilu za razliku od konferencija kad "rusitelji Srbije" protestuju, onda je u uniformi jer mora to prikazati kao ratno stanje.

Mislim da nismo ni svjesni koliko je ta negativna selekcija uzela maha i kakva je moralna gamad dosla na rukovodece pozicije i zaista mislim da se to ne moze rijesiti sem da se sve srusi pa gradi ispocetka sto je gotovo nemoguce.

Ocigledno se boji velikih protesta pa je odlucio da svaki vikend organizuje ovaj cirkus, kao sto je dovukao one idiote pred presednistvo da sprijeci denonstracije pred svojom kancelarijom sad ce pokusati onemoguciti proteste izvodjenjem ove marve na ulice.
soniko

Postby Malkovic » 23 Aug 2025, 21:31

Клемпа као да је рођен за ову функцију. Формира реченице као да је код онога у кабинету 23 сата дневно.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Dr Arslanagic » 23 Aug 2025, 22:08

jupol wrote:od 150 hiljada u Sremskoj Mitrovici dosao do 70 hiljada na 71 lokaciji...

250 000 у Јагодини.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby SemperIdem » 23 Aug 2025, 22:41

Danas je skupio više ljudi nego pre par dana.

Ono što sam primetio na prvom skupu jeste da su na slikama i snimcima (ne računam žene) uglavnom malo stariji muškarci. Recimo na lokalu su mi falili neki mladji momci koji su inventar na svakom SNS okupljanju. Verovatno je mislio da će narod burnije reagovati, te su takve glave krili po štekovima.

Nisam bio lenj, pogledah večeras nove snimke - ovog puta su većinom prisutni što se odrazilo na brojnost.
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby Kreanga » 23 Aug 2025, 23:01

Ovi lokalni su otisli u Rasku.
Ne znam koji im je sistem raspodele i zasto ovde nisu jos odrzali taj skup :D
Kreanga

Postby Mikisha » 23 Aug 2025, 23:33

Ima li slika iz Zr?
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Hasselbaink » 24 Aug 2025, 02:49

soniko wrote:
Niko123 wrote:Svinjformer javlja, da je na ulicama bilo 70 000 hiljada ljudi :laugh:

Probudila se srbija :okk:

Ali ima napretka, rece njihova novinarka, govoreci o tom "velikom broju od 70 000" sta sad oni misle evo da ih castimo da je ih je na onom protestu bilo 150 ili 200 hiljada, pa eto, to su svi njihovi glasaci :biggrin: a tu je bilo i djece koji valjda ne mogu glasati :biggrin:
Inace, ne znam odakle izvlace ove seljanke, neka veizovic, sa najgorim naglaskom u srpskom jeziku na koji sam alergican, kad pjevaju dok pricaju, tamo neki Prijedor, Sana i taj kraj, uzas zivi :colera:, bas iritantno :colera:

Msm, nemam nista protiv, to mi je djedovina sa majcine strane, ali nemojte na tv, neka pise tekstove, ne mora na tv odmah

Vidi se da nemas tw pa ne znas naprednu botulju, marjanovu vesnu :biggrin: A nekad je plakala zbog vuciceve izdaje kosova...
Ko ne skace, taj je plenum.
Hasselbaink

Previous

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024