Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

1/4 Španija – Nemačka

Re: 1/4 Španija – Nemačka

Postby Angus Young » 05 Jul 2024, 20:25

Da ne čitam celu temu, kako ono nije penal od ruke? Ja više ne znam šta je penal šta ne, užas šta uradiše.
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby kocha popovich » 05 Jul 2024, 20:50

Hvala kurcu da su ispali nemci. Nikad odvratniju reprezentaciju nisu doveli. I jos imaju dobrih igraca, ali su izasli s idejom da tucom i batinama zaustave Spaniju. Kao da su neka trcerazredna beloruska ekipa. To sto su izgubili u 120om minutu je karma.

A ovo govno od sudije sta je sudilo i kako je sudilo. Retard. Unistavaju fudbal potpuno.

Ono je bio ofsajd od dobar metar pre ruke. Sta god da se sudjeno, pravedno je ispalo na kraju. I taj ofasjd bi prosao nekaznjeno da je bio gol za nemce.

Cucurella trcao ko zec, ali nesto je bio van fokusa veceras. Bas je mnogo izgresio. A i ne moze onolicki da se nosi s nemackim napadacima.
KP: Ja sam protiv svakog nacionalizma, jer je nacionalizam najnizi oblik drustvene svesti.
kocha popovich

Postby Radonjaa » 05 Jul 2024, 20:55

Angus Young wrote:Da ne čitam celu temu, kako ono nije penal od ruke? Ja više ne znam šta je penal šta ne, užas šta uradiše.

Njemci vrlo moguće nisu oštećeni ni ako je ono bio penal, jer je ovo početak te akcije. Izvlačile bi se linije, ali nije isključeno da je bio ofsajd.
Image

Ali Tejlor nije svirao ofsajd, vjerovatno su prvo gledali je li uopšte penal, tako da je pitanje zašto nije svirao penal. Vidim da po mrežama tumače da je možda zato što je Kukureljina ruka bila u vertikalnom položaju i iza tijela, da navodno UEFA preporučuje da se to uzima u obzir.
Engleske sudije su katastrofa, Tejlor je noćas bio baš pogubljen, ali ovakva odluka na ovom nivou sigurno ima neko uporište u pravilima, pogotovo kad se i VAR sudija složi. Bilo kako bilo, komedija je šta se radi sa pravilima o igri rukom, treba ti UEFA Pro licenca da bi mogao da ispratiš utakmicu.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Loka » 05 Jul 2024, 20:58

Ја сам одмах рекао да ми се чини као офсајд а изгледа да је био.
Loka

Postby Dare » 05 Jul 2024, 20:58

Ma ozbiljno sranje sa tim tumacenjem pravila je postalo, brale moj ruka metar od tijela, pogodila te lopta u saku, duni u pistaljku gosn celafuto nemoj da te gonim preko la mansa
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Zlaja » 06 Jul 2024, 09:57

Sve zavisi šta je sudijama sugerisano pred prvenstvo.

Ruka nije bila ni podignuta, niti se kretala, već jednostavno u prirodnom položaju.

Ako je istina da su dozvolili defanzivcima da ne kriju ruke iza leđa, onda ne može prirodnije.

Najgori su oni slučajevi kod centaršuta kad na ivici šesnaesterca kod kornera pogodi igrača u raskoraku.

Sve i svemu, ostaće najveća dilema prirodni položaj vs povećanje površine bloka.

A na to najviše imaju uticaja uputstva sudijama pred početak prvenstva.
Zlaja

Previous

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024