I onda tri godine kasnio skinuo penale Lampardu, Džerardu i Karageru, a Hargrivsov penal imao na ruci.
Sada me podseti Tile. Tu negde između Eura u Portugalu i Mundijala u Nemačkoj krenula Mini maxi liga u balonima. Prvu utakmicu puknemo tipa 6-1, nisam imao pojma kako da se krećem po veštačkoj travi, a nisam ni navikao na drugačiji oblik gola od klasičnog rukometnog koji je bio zastupljen u školskim dvorištima i salama, nijednu visoku nisam odbranio. Kao posran sam bio. Sledećeg vikenda odustanem od bacanja i uzmem da branim kao treći štoper, sve na postavljanje, protivnik bio slabiji, pobedimo 3-1, a sva tri gola dao mali debeli Ciga iz kraja koga smo zvali Tamburin po onom liku što je ubio Krilina. A nakon te tekme vraćamo se kombijem u naše divlje predrgrađe i pevamo mu "Darijus Vasel, Darijus Vasel"...
The mid 2000s u jednoj slici. Moraću nekad da napišem neku knjigu o odrastanju u toj eri, uz period 2015-2019 najbolje godine u mom životu.

A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.