Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

Група Б - Шпанија, Италија, Хрватска, Албанија

Re: Група Б - Шпанија, Италија, Хрватска, Албанија

Postby Pit Bull » 25 Jun 2024, 01:19

Ni ja se na 2:2 ne bih zaletao previse, ali opet sam nekako stava da ce Cesi dobiti sto im treba jer su to zadnje utakmice u grupnoj fazi.

Turcima treba bod da potvrde drugo mjesto, a ako Cesima bude igrao bilo kakav bod, oni ce to msm. objerucke prihvatiti.

Sad koliko je u interesu Turcima da stimaju bilo sta, to je drugo pitanje. Ali i oni tako iskljucuju mogucnost neke senzacionalne pobjede Gruzije koja bi ih eliminisala.

Iks na Turska-Ceska koji potvrdjuje pozicije 2/3 je win-win situacija za oba tima. Pogotovo sto drugo mjesto vrv. vodi na Francusku, pa nece biti skoro nikakve razlike izmedju toga jesi drugi ili treci. U situaciji gdje bi B-C treceplasirani izduvao, onda bi Cesi kao treceplasirani iz F isli na Engleze.

Tako da Francuska/Engleska se crtaju kao rivali drugom i trecem iz F, sto dodatno ide ka tome da ni Turci ni Cesi nece rizikovati ispadanje u grupi ako iks bude i jednima i drugima po mjeri.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Malkovic » 25 Jun 2024, 08:03

Италија која је, гледано технику, најсиромашнија у историји, у којој, можда, једино Барела може бити онај играч који доноси превагу, ремизира у последњем нападу против екипе "Оматорелих звезда".
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Los Leones » 25 Jun 2024, 08:48

Као што сам јуче писао, Шпанци одиграли поштено и нису утицали на исход у групи.
Што се Италије тиче, неки од вас су навели суштину. Имајући све у виду, остварили су резултат. Утисак и онако траје два до три дана.

Делим симпатије у вези испадања Хрвата, али ми заиста није јасно зашто је утакмица продужена 8 минута...
Los Leones

Postby soniko » 25 Jun 2024, 09:29

Ni meni nije jasno, ako je produžio tri minute zbog izmjena, još pet na to je baš mnogo. Naročito ako uzmemo u obzir da Hrvati bez obzira što im je rezultat dozvoljavao uopšte nisu odugovlačili i ležali kao što su znale druge ekipe kad imaju povoljan rezultat. Na to kad dodamo da očigledno nije tendencija da se tago dugo produžava jer gledamo maksimalno pet minuta produžetka.

Na stranu to, fascinantno mi je da su Hrvati u ove dvije utakmice primili gol u zadnjem minutu i to oba iz polukontre iako su u obe utakmice imali povoljan rezultat
soniko

Postby Milutinov Tata » 25 Jun 2024, 11:24

Izgubljeno je vreme oko VAR-a za penal, prvo je cekao instrukcije, pa otisao da gleda. Pa nakon gola Hrvatske je bila poduza pauza, verovatno su ubacili neku baklju na teren. Mislim da je to jedno 3-4 minuta sigurno, plus izmene, mislim da nijednom nije bila "zajednicka" vec je svako posebno uvodio igrace.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby soniko » 25 Jun 2024, 12:06

Slusao sam sinoc jedan komentar, 5 ili 6 pauza za izmjene je bilo.
Ja ne tvrdim da je sudija neopravdano produžio već da ovo prvenstvo nismo imali priliku da gledamo tolike produžetke za razliku od svjetskog prvenstva. Ocigledno su dobili instrukcije da ne bude bas dugacka nadoknada, zbog toga mi je ovo bilo malo čudno. inače, koliko prekida ima u zadnjih pola sata ni jedan sudije ne bi grijesio da produzi utakmicu desetak minuta.
soniko

Postby Koridor » 25 Jun 2024, 12:20

Koridor

Postby Old school » 25 Jun 2024, 14:33

Čitava kukumavka zbog produženih 8min.
Nisu Hrvati nadigrali Italijane ili ih rezultatski ponizili pa da bude neke velika sportska nepravda.
Domaćinima Nemcima dosudili neki besmisleni faul u napada kod postignutog gola i nikom ništa.
Očtećenih i uvređenih je bilo i biće dokle god se igra fudbal.
Što ne istaknu koliko puta su prošli na penale u eliminacionim mečevima SP, i to je jedna vrsta sreće i lutrije?
Slabo su odigrali EP, u stvari nisu ni mogli bolje jer nemaju više igračkog potencijala za nešto bolje posle poslednjeg SP i shodno tome 99,5% idu kući.
Španci odlični, ozbiljno su pristupili turniru i nadam se da će će im se isplatiti jer su na osnovu prikazanog u grupi stvarno zaslužili.
Italija, jedna jako impotentna ekipa. Bez Kieze potpuno bezopasna.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Skafi » 25 Jun 2024, 17:32

Komentator na RTSu: 'Istorija kaže da su se ove dve reprezentacije prvi put sastale 1942. godine'... mada nije pomenuo u okviru kog takmičenja je odigran meč, po svemu sudeći da je to bilo prvo izdanje Lige Naci-ja

:lollol:
Skafi

Postby Loka » 25 Jun 2024, 22:33

Хрватска је требала да буде најјача у одбрани по именима. А примили су 6 комада. Мислим највише до сада у групама.
Loka

Postby Los Leones » 26 Jun 2024, 07:55

Old school wrote:Španci odlični, ozbiljno su pristupili turniru i nadam se da će će im se isplatiti jer su na osnovu prikazanog u grupi stvarno zaslužili.

Нисам неки претерани љубитељ шпанске репрезентације, на страну што је води Де Ла Фуенте, али су до сада највише показали на турниру и с правом су један од главних фаворита.
Los Leones

Previous

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024