Board index Košarka Svetsko prvenstvo u košarci 2023.

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Mikisha » 15 Aug 2025, 09:54

Jel realno da Babic Vladan bije ljude za muriju?
sto se ne igra boksa ko covek, ima jos klovnova iz Prijedora i Indjije sa kojima nije radio borbu..
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Cuburac » 15 Aug 2025, 10:08

Old school wrote:Ako jutros dobro vidim ono iživljavanje u Valjevu je ipak bilo sinoć a ne za vreme Kovida?

JA sam snimak video na N1 i tekli su da je u Valjevu od sinoc. Posle su se javili neki gledaoci i rekli da je to staro iz doba kovida, to je novinar spomenuo i rekao da ce proveriti, posle vise nisam gledao.

Citam ,ako je tacno, da se sef valjevske policije (neki Jerinic) najebao majke protestantima ispre bolnice u Valjevu i porucio da ce dovuci 2000 policajaca i da ce ih sve pobiti.
Ako je ovo snimak od juce , a verovatno jeste, on nece dugo biti sef, pa ce imati prilku da se sam najeba majke gradjanima.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Sezione » 15 Aug 2025, 10:12

СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Iluzionista » 15 Aug 2025, 11:18

Mikisha wrote:Jel realno da Babic Vladan bije ljude za muriju?
sto se ne igra boksa ko covek, ima jos klovnova iz Prijedora i Indjije sa kojima nije radio borbu..

Sta te to cudi? Babicu se na faci vidi da je neandertalac. Ko zna koga je sve Borovcanin, kome su namestili masu meceva, sada sa cela bokserskog saveza jos angazovao da brane SNS
Sa severa masa, za SNS da glasa
naređenja vođina sluša niža rasa
Iluzionista

Postby soniko » 15 Aug 2025, 11:27

„Da li je tačna informacija da su ćaciji juče na uglu Birčaninove i Kneza Miloša nalupali Dragana Ivanovića Đanija, načelnika SBPOK-a i njegova dva čoveka, jer je poželeo da krene Cmolićevim stopama i podnese ostavku ?! Kao što rekoh više puta, iz mafije ne izlaziš kada hoćeš“, naveo je Rajić.
soniko

Postby Fred Perry » 15 Aug 2025, 12:30

Mikisha wrote:Jel realno da Babic Vladan bije ljude za muriju?

Vladan Babić pravi ćaci, svi ti bokseri su takvi nažalost, čak je i MMA scena daleko čistija i ima puno više normalnih ljudi i nisu svi ćaciji.

A braća preko Drine, samo mogu da ih žalim, kako je njima da žive sa ovakvim govnarima cele godine.

I šta oni tamo čekaju da naprave proteste, kakva tamo gamad živi i vlada njima treba revolucija više nego nama.

Neverovatno cela Srbija se digla a kod njih ništa, a sigurno većina naroda nije kao ovo smeća što ovde dolaze da biju narod i glasaju.
Fred Perry

Postby Bojdo » 15 Aug 2025, 12:32

Kao sto vecina naroda u Srbiji vjerujem nije kao Veljko Belivuk i slicni.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Fred Perry » 15 Aug 2025, 12:54

Bojdo wrote:Kao sto vecina naroda u Srbiji vjerujem nije kao Veljko Belivuk i slicni.

Naravno zato smo i na ulici. Vama tamo neka je bog u pomoći s obzirom ste jedini deo Srbije ili naroda koji se nije pridružio u ovoj borbi dok gomila vaših sunarodnika dolazi da nas bije i da nam glasa ovde.

Stvarno mi vas je žao sa kakvim govnima vi živite pogotovo što su to sve male sredine i vi ovakve face gledate svaki dan kao i ljudi iz manjih mesta ovde.

Pogotovo što se dosta studenata iz srpske ovde bori a njihove komšije ih mlate i jure po ulici. Kako ljudi tamo mogu da ćute nije mi jasno
Fred Perry

Postby Bojdo » 15 Aug 2025, 13:03

Fred Perry wrote:
Bojdo wrote:Kao sto vecina naroda u Srbiji vjerujem nije kao Veljko Belivuk i slicni.

Naravno zato smo i na ulici. Vama tamo neka je bog u pomoći s obzirom ste jedini deo Srbije ili naroda koji se nije pridružio u ovoj borbi dok gomila vaših sunarodnika dolazi da nas bije i da nam glasa ovde.

Stvarno mi vas je žao sa kakvim govnima vi živite pogotovo što su to sve male sredine i vi ovakve face gledate svaki dan kao i ljudi iz manjih mesta ovde.

Pogotovo što se dosta studenata iz srpske ovde bori a njihove komšije ih mlate i jure po ulici. Kako ljudi tamo mogu da ćute nije mi jasno

Konkretno ko iz Doboja je "batinaš", osim onog Pavlovica koji ne bi ni djevojcicu mogao pretuci, nema nijednog iz Doboja da se nalazi na ulicam u sukobima. Ko je identifikovan iz Banjaluke, možda jedan ili dva lika, mada ni to nisam vidio? Ukupno 20-al ljudi možda možete nabrojati od milion stanovnika, tako da te priče o hordama zlih komšija koji oko nas žive i odlaze u Srbiju da biju studente teško meni možeš prodati. Samo dokaze, ko konkretno za Doboj, koga ste indentifikovali, posto se sve snima i nemoguce je da bude neko iz Doboja a da ga se ne snimi? Družim se sa velikim krugom ljudi u Doboju i bukvalno ne znam nikoga ni da ima državljanstvo Srbije niti da je čuo da je neko na ulicama Beograda i tuče se za SNS.

99,9% batinaša su rodjeni u Srbiji. Tako da presatanite kriviti okolne Srbe idući linijom manjeg otpora umjesto da priznate da imate puno likova bas iz Srbije koji su na kontra strani i tuku se.
Last edited by Bojdo on 15 Aug 2025, 13:14, edited 4 times in total.
Bojdo

Postby KarlMalone32 » 15 Aug 2025, 13:05

Cuburac wrote:
Old school wrote:Ako jutros dobro vidim ono iživljavanje u Valjevu je ipak bilo sinoć a ne za vreme Kovida?

JA sam snimak video na N1 i tekli su da je u Valjevu od sinoc. Posle su se javili neki gledaoci i rekli da je to staro iz doba kovida, to je novinar spomenuo i rekao da ce proveriti, posle vise nisam gledao.

Citam ,ako je tacno, da se sef valjevske policije (neki Jerinic) najebao majke protestantima ispre bolnice u Valjevu i porucio da ce dovuci 2000 policajaca i da ce ih sve pobiti.
Ako je ovo snimak od juce , a verovatno jeste, on nece dugo biti sef, pa ce imati prilku da se sam najeba majke gradjanima.

Ljudi snimak je od sinoc. Mnogo stvari nema na snimcima, samo cu vam to reci. Iz Prijepolja, Priboja i Uzica su panduri, dovedeni da terorisu.
Mirno, hladnokrvno i 71:70. Partizan je sampion Evrope!
Jedina svetlost na kraju tunela,
ta boja crna, ta boja bela...
KarlMalone32

Postby Fred Perry » 15 Aug 2025, 13:14

Bojdo wrote:
Konkretno ko iz Doboja je "batinaš", osim onog Pavlovica koji ne bi ni djevojcicu mogao pretuci, nema nijednog iz Doboja da se nalazi na ulicam u sukobima. Ko je identifikovan iz Banjaluke, možda jedan ili dva lika, mada ni to nisam vidio? Ukupno 20-al ljudi možda možete nabrojati od milion stanovnika, tako da te priče o hordama zlih komšija koji oko nas žive i odlaze u Srbiju da biju studente teško meni možeš prodati. Samo dokaze, ko konkretno za Doboj, koga ste indentifikovali, posto se sve snima i nemoguce je da bude neko iz Doboja a da ga se ne snimi? Družim se sa velikim krugom ljudi u Doboju i bukvalno ne znam nikoga ni da ima državljanstvo Srbije.

99% batinaša su rodjeni u Srbiji. Tako da presatanite kriviti okolne Srbe idući linijom manjeg otpora umjesto da priznate da imate puno likova bas iz Srbije koji su na kontra strani i tuku se.

Naravno da je ubedljiva većina batinaša iz Srbije ko kaže da nije, to je i valjda i logično ovo nije Rumunija.

Kako nema Bojdo nemoj zajebavati pa samo ćaci Pavlović ima celo svoje društvo iz RS i sa medicinskog i sa drugih fakulteta.

Pa ljudi su milion puta kačili na ekostraži, studenti u blokadi i ostalim tablice iz srpske i po nsu i po bogu i za vreme izbora

Šarović ih je sam na lajvovima nahvatavao pa po nsu su samo razbili više ćaci automobila iz RS.

Da ne pričam o hiljadama dovedenih glasača, šta je i to izmišljeno. Nek ih je sto ukupno došlo pa treba da ih obesite i mi i vi.

Što svakako u ovom trenutku i nije bitno bitno je da je narod ustao i da neće više to dozvoliti, pitanje je zašto vi tamo ćutite?

Zašto se vi niste pridružili protestima koji su vama minimum potrebni kao nama. Nije ovo novosadska ili beogradska stvar svako selo u Srbiji je ustalo svaki grad.

Šta vi čekate ? Ne znam ni šta smo mi čekali do sada ali sad je valjda dužnost svakog Srbina da ustane
Last edited by Fred Perry on 15 Aug 2025, 13:17, edited 1 time in total.
Fred Perry

Postby Niko123 » 15 Aug 2025, 13:14

Evo ti Bojdo, Srbi iz R.S

https://www.instagram.com/stories/ekost ... hoa3ViaDd2

Iz Trebinja krenuli. Ma to je Dodikova ekipa.
Niko123

Postby Fred Perry » 15 Aug 2025, 13:19

Ma bukvalno samo ekstražu zapratiš jebote kače svaki drugi dan buseve i automobile iz RS i poznatije face koje dolaze .
Fred Perry

Postby Pit Bull » 15 Aug 2025, 13:21

Primjer "ljudi iz RS koji dolaze da brane Vucica" je meni licno najbolji dokaz koliko je lako manipulisati ljudima i koliko ne iznenadjuje pozicija koju je Vucic izgradio.

Kad N1/Nova mogu da ubijede ljude koji bi trebalo da budu drugaciji i "pametniji" od SNS glasaca da iz RS dolaze nekakve hiljade ljudi da glasaju i podrzavaju SNS, sta tek onda moze uciniti Vucic za 10 godina ispiranja mozgova putem drzavnih kanala ljudima ciji koeficijent inteligencije ne prelazi prosjek.

U vrijeme jedne od najvecih post-dejtonskih kriza kroz koju Republika Srpska prolazi, Mile Dodik otkazuje skup jer je kapiram procijenio da ne moze okupiti vise od 10 hiljada ljudi (vidjeli smo koliko je okupio posle prvostepene presude) na ulici. Da sacuva svoju vlast.

Ali zato taj isti Dodik moze da posalje Vucicu vise od 1000 ljudi na proteste u Srbiju. :laugh: :laugh: :laugh:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Bojdo » 15 Aug 2025, 13:21

Koja Pavloviceva ekipa :lollol: Za tog lika niko nije znao dok nije postao viralan zbog protesta :biggrin: Opet nema dokaza o batinašima iz Doboja, barem jednog da identifikujeta,a ovdje se priča o "gomilama komšija", vrlo tanka i tendeciozna priča.

Niko, kakav je to dokaz? Barem neku sliku da su izbacili, ili imena, pa Trebinje je selendra, odmah bi se imena pojavila u roku 5 minuta.

Ponavljam, ima pojedinaca koji dolaze, dosad je mozda identifikovano 20 ljudi iz RS na milion stanovnika, vjerovatno ih ima i više, ali nikakve gomile komsija, zamisli konstrukciju "gomila komsija" koja idu da tuku po Srbiji, pa koji to um moze smisliti. Zamisljam situaciju, izlazim ispred ulaza svoje zgrade, a pola mojih komsija se sprema na put za BG, ja ih pitam "gdje cete", a oni " u BG da se bijemo". Nerelno zvuci.
Bojdo

PreviousNext

Return to Svetsko prvenstvo u košarci 2023.