Board index Košarka Svetsko prvenstvo u košarci 2023.

Uživo komentarisanje utakmica Mundobasket 2023

Re: Uživo komentarisanje utakmica

Postby fontaneros » 26 Aug 2023, 14:51

Gospodin Vlade <3

Jel ova rece Zelenotrska ostrva ili mi se ucinilo?
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Sani » 26 Aug 2023, 14:53

Dexi wrote:
fontaneros wrote:Satro najjaca privreda sveta a reprezentativci ne znaju da beknu engleski

Sale prvo ih posalji u skolu pa onda da probas nesto

Kineska kultura i istorija je toliko duza ,i veca od ovih kolonizatora svetskih,da ne znam sto bi im Engleski bio neophodan.

Zato sto moraju da ga znaju ako nekad planiraju da zaigraju NBA, ili izadju iz svoje lige i dodju u Evropu.

Pricamo o profesionalnim kosarkasima.

Svejedno i bez toga, ne rusis svoju kulturu ako znas drugi jezik. Sestra im je drzala online casove engleskog, kaze mi da su glupi kao noc sto se toga tice.

Ne daju se Novozelandjani :biggrin:
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby Radonjaa » 26 Aug 2023, 14:54

Sve trče da napuštaju svoju lige, isto kao Turci :biggrin: Ili Englezi i Rusi u fudbalu :biggrin:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby zvezdaraking » 26 Aug 2023, 14:56

kocha popovich wrote:Simanic je otelotvorenje tragedije nase kosarke. Decko je bio mvp NGT tournira, pa sedam godina stagnacije malo klupa, malo mega, malo fmp. Jebiga, to je ono sto Dzile kaze, Srbija jede svoju decu.

simanic je decko glup ko noć.
da mu iz nekog razloga nisu dali ogroman novac letio bi iz zvezde posle godinu dana.

tragedija srpske kosarke je sto je jedan takav tupan uopste blizu reprezentacije.
zvezdaraking

Postby kocha popovich » 26 Aug 2023, 14:59

Obala slonovace se drzi protiv spanaca. U odnosu na Kinu izgledaju kao NBA ekipa. Doduse ima i do toga da je Spanija bas losa. Rudy i Llull koliko su veliki igraci, toliko izgledaju ko slow motion.
KP: Ja sam protiv svakog nacionalizma, jer je nacionalizam najnizi oblik drustvene svesti.
kocha popovich

Postby Tegi » 26 Aug 2023, 15:00

Radonjaa wrote:Ovo sa mučenim Andersonom djeluje kao kad bismo poveli 11 igrača iz KLS i 12. npr Davidovca i tražili mu da solira i izmišlja koševe :biggrin:

Videli smo kako je to izgledalo zimus protiv Grčke.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby СрбинПодгорица » 26 Aug 2023, 15:02

У Шпанији, Француској, Италији, Њемачкој итд енглески се мало прича.
Друго Кинези ријетко када излазе из своје лиге немају потребе. Ако се деси неко са квалитетом гледа се НБА. Друго плате су им веће него у Европи.

Симанић је један од великих талената који су пропали. Бојим се да исто чека Топића који би могао бити у ростеру за ЕЛ и слободно прва опција на плеју у АБА лиги.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Cvele » 26 Aug 2023, 15:03

Ne boj se za Topića.

Inače, Milutinov ne skida osmeh s lica.
Cvele

Postby kocha popovich » 26 Aug 2023, 15:05

zvezdaraking wrote:
kocha popovich wrote:Simanic je otelotvorenje tragedije nase kosarke. Decko je bio mvp NGT tournira, pa sedam godina stagnacije malo klupa, malo mega, malo fmp. Jebiga, to je ono sto Dzile kaze, Srbija jede svoju decu.

simanic je decko glup ko noć.
da mu iz nekog razloga nisu dali ogroman novac letio bi iz zvezde posle godinu dana.

tragedija srpske kosarke je sto je jedan takav tupan uopste blizu reprezentacije.

Simanic je bio ogroman talenat ko klinac. Da bi postao igrac, moras negde nesto i da igras. A to sto je u reprezentaciji je potpuni wtf. Da mi nemamo raspolozivog ligaskog igraca boljeg od ovog mucenika... Ma ne znam, depra me uhvati kad ga vidim.
KP: Ja sam protiv svakog nacionalizma, jer je nacionalizam najnizi oblik drustvene svesti.
kocha popovich

Postby СрбинПодгорица » 26 Aug 2023, 15:09

Cvele wrote:Ne boj se za Topića.

Inače, Milutinov ne skida osmeh s lica.

Не бојим се ја, али којем је клуб и ко води тај клуб и колико су играча упропастили, не би ме чудило да је и Топић следећи.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby kocha popovich » 26 Aug 2023, 15:13

Ko je ovaj Prokic sto vodi Obalu slonovace? Poznat mi lik, al ne mogu da se setim odakle ga znam.

Spanija ce da odigra na prvenstvu koliko braca budu mogla. Garuba igra, ostali dosli na izlet
kocha popovich

Postby Sani » 26 Aug 2023, 15:20

Radonjaa wrote:Sve trče da napuštaju svoju lige, isto kao Turci :biggrin: Ili Englezi i Rusi u fudbalu :biggrin:

Pa sto bi Englezi trcali da napuste PL? :biggrin:

Cuj Srbina, nemaju potrebe da izlaze, jes doduse lakse mu da uzima 400k u predgradju Pekinga nego 2 miliona u nekoj Valensiji :biggrin:

Nemaju kvalitet.

Ako se ne varam domaci igraci u Kini ne mogu da uzmu neke pare, vece su plate svim strancima.

Bice zanimljivo kako ce Ameri odgovoriti na neku ozbiljniji odbranu. Haliburton ce uz Brunsona biti lider ekipe.

Uh kakva blokada Jude
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby Dexi » 26 Aug 2023, 15:23

Halibarton zaista dobar igrac, :okk:Dobar otpor Novog Zelanda.Ovaj mec i prethodni sa Italijom meni govori da ovaj N.Zeland moze da napravi problem ovakvoj Grckoj.

Steta sto su Grci bez Janisa i Slukasa,i Litvanci bez par igraca,mogli bi ozbiljno da ugroze ovaj sastav USA.
Dexi

Postby Radonjaa » 26 Aug 2023, 15:25

I meni se čini da Novozelanđani neće biti lak zalogaj Grcima, mada Jordan ipak ima dva dosta ozbiljna igrača za ovaj nivo, ne treba potcijeniti njihov današnji otpor

kocha popovich wrote:Ko je ovaj Prokic sto vodi Obalu slonovace? Poznat mi lik, al ne mogu da se setim odakle ga znam.

Kad sam pisao najavu nije bilo šanse da na internetu saznam koliko ima godina :biggrin: Čini mi se da je radio nešto po Gruziji, Ukrajini, drugoj slovenačkoj ligi, i slično, Slovenac je. Inače je u Obali Slonovače nastao haos jer ih je prije ovoga vodio nekadašnji Ivanovićev pomoćnik iz Baskonije, Lezkano, kome je to bio drugi mandat na klupi, i u tom momentu je bio u ozbiljnom nizu pobjeda. I onda su ga prošlog ljeta, nakon finala Afrobasketa i svih pobjeda u kvalifikacijama, na pola procesa smijenili i doveli Prokića. :biggrin: Ali za sad mu dobro ide, iako se ogroman broj igrača u otvorenom pismu pobunio posle smjene Lezkana, pa sad bojkotuju reprezentaciju, u timu su im samo trojica sa prošlog SP. Mada za sad ne djeluju toliko loše, jedino što su pretanki u reketu, što je i očekivano nakon što su ih ispalili i Kostelo i Pojtres, jer izgleda nisu prirodno visoki kao Sudanci :biggrin:

Sani wrote:Pa sto bi Englezi trcali da napuste PL? :biggrin:

Jer najveći klubovi na svijetu nisu u PL :biggrin:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Eddie Brock » 26 Aug 2023, 15:38

Evo ga Diabate, presao da igra košarku.

Au sta rade sudije
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

PreviousNext

Return to Svetsko prvenstvo u košarci 2023.