I meni se čini da Novozelanđani neće biti lak zalogaj Grcima, mada Jordan ipak ima dva dosta ozbiljna igrača za ovaj nivo, ne treba potcijeniti njihov današnji otpor
kocha popovich wrote:Ko je ovaj Prokic sto vodi Obalu slonovace? Poznat mi lik, al ne mogu da se setim odakle ga znam.
Kad sam pisao najavu nije bilo šanse da na internetu saznam koliko ima godina

Čini mi se da je radio nešto po Gruziji, Ukrajini, drugoj slovenačkoj ligi, i slično, Slovenac je. Inače je u Obali Slonovače nastao haos jer ih je prije ovoga vodio nekadašnji Ivanovićev pomoćnik iz Baskonije, Lezkano, kome je to bio drugi mandat na klupi, i u tom momentu je bio u ozbiljnom nizu pobjeda. I onda su ga prošlog ljeta, nakon finala Afrobasketa i svih pobjeda u kvalifikacijama, na pola procesa smijenili i doveli Prokića.

Ali za sad mu dobro ide, iako se ogroman broj igrača u otvorenom pismu pobunio posle smjene Lezkana, pa sad bojkotuju reprezentaciju, u timu su im samo trojica sa prošlog SP. Mada za sad ne djeluju toliko loše, jedino što su pretanki u reketu, što je i očekivano nakon što su ih ispalili i Kostelo i Pojtres, jer izgleda nisu prirodno visoki kao Sudanci

Sani wrote:Pa sto bi Englezi trcali da napuste PL?
Jer najveći klubovi na svijetu nisu u PL