Rav4 wrote:Tauns je potvrdio da će igrati, zna li se nešto za Duartea i Horforda?
@Dexi
Ne igra ni Sabonis. Amerima ne igra niko od najvećih zvezda. Kanađanima ne igra Vigins.
Sabonis je cini mi se rekao zbog povrede da ne igra,Amerikanci su se sami odlucili da posalju b tim,a za Viginsa ne znam sta je razlog zaista.
Jedino Grci i nasi otkazuju zbog umora,i raznoraznih razloga,a da nisu povrede u pitanju

.
Inace kad pogledam ko sve izostaje ,uz prethodni manjak kvalitetnih selekcija dolazimo do toga da js ovaj deo kostura dosta slabiji od onog drugog.
Tamo imamo Francuze,Kanadjane,Spance,Slovence,Australijance,zatim bronzani sa EP Nemci,nezgodni Letonci i zanimljivi Brazilci.Na to sve dodati i Gruzine koji dolazi isto u najjacem sastavu.
U nasem delu zreba jedino Italijani dolaze u sastavu istom kao i sa EP,Grci i mi oslabljeni,Litvanci isto,vec si rekao USA sa b timom.
Ove ostale ne treba ni komentarisati,jer su dosta slabiji,aj da vidimo tu Dominikanu,dal ce se odazvati vecina,deluju dosta zanimljivo,treba videti i kako ce igrati Saletova Kina.Oni ljudi nemaju kvaliteta kao ostali,ali su ubedljivo najduze na priprwmama.
I za kraj usled ovih izostanaka ne bih se iznenadio da Crna Gora tu evwntualno iznwnadi Grke ili Litvu .
Jedva cekam da krenu da se igraju prijateljske u narednim danima