bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
СрбинПодгорица wrote:Доминика ће бити опасна против нас, са КАТом који ће да разнесе наравно, битно је да остали не дају много. Италија је боља али може да Филипини направе изненађење. Боље је да Филипини добију
Radonjaa wrote:Prije ovoga nije igrao za reprezentaciju od 2013.
"Mislim da smo jako dobro počeli meč. Kontrolisali smo utakmicu, a oni su kasnije kreirali dobre šuiteve i pogađali ih. Nije ovo bila dobra utakmica, a kada ne šutiramo dobro za tri ne znači nam ako su svi ostali elementi igre", rekao je Datome.
Protiv Filipina sledeća?
"Jako bitna utakmica, probaćemo da se pripremimo i odemo u drugu rundu. Verovaćemo u sebe, ali biće teško kao što je bilo sada i pre dva dana. Sada nije vreme za euforiju i pritisak. Dovoljno smo iskusni. Igraćemo na njihovom terenu i moraćemo da budemo koncentrisani na svoj posao, a ne na publiku"
Džordan Klarkson?
"Filipini imaju jednog sjajnog igrača i svi oko njega su dobri. Veoma je bitno da Klarksona ograničimo jer ga ne možemo zaustaviti do kraja"
Svoje viđenje je dao i trener Edoardo Kazalone koji je predvodio ekipu Italije nakon što je isključen Đanmarko Poceko.
"Mislim da su naši igrači igrali dobro na početku. Kontrolisali su meč kao što je Điđi rekao i vratili su se u meč rivali. Na kraju smo u trećoj četvetini promašivali otvorene šuteve, šutirali smo 24 odsto i mislim da smo na kraju dobro igrali. Moramo da idemo napred verujući da ćemo se vratiti"
Radonjaa wrote:Prije ovoga nije igrao za reprezentaciju od 2013.
Milutinov Tata wrote:СрбинПодгорица wrote:Доминика ће бити опасна против нас, са КАТом који ће да разнесе наравно, битно је да остали не дају много. Италија је боља али може да Филипини направе изненађење. Боље је да Филипини добију
Ovo je Dominikanska Republika ili Dominikana. Postoji i Dominika u Karispkom moru, koja naravno ne igra na ovom prvenstvu. Molim da se forumasi preciznije izrazavaju.
Return to Svetsko prvenstvo u košarci 2023.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests