Cuburac wrote:Ernandez je odgurnuo Upamekana zbog pravila po kom Argentina može da krene sa centra ukoliko su svi igrači Francuske van terena.
Cuburac wrote:Ernandez je odgurnuo Upamekana zbog pravila po kom Argentina može da krene sa centra ukoliko su svi igrači Francuske van terena.
Angus Young wrote:Ne znam da li sam još pod utiskom finala, ali nisam gledao skoro bolje prvenstvo od ovoga.
Hajzenberg wrote:Na ovih 32 (neće biti naravno isti učesnici) dodati Italiju i još dve jake evropske ekipe (ili više od dve pod uslovom da ne igraju neke što su sad igrale), zatim afrička imena kao što su Nigerija. O.Slonovače, Alžir, Egipat pa tri jaka južnoamerička imena tipa Kolumbija, Čile, Peru i to je već desetak timova koji mogu i treba da igraju na Mundijalu. Ostatak pripada Zelandu, nekim Azijatima tipa Kina, UAE ili već ko, onda neka Panama, Honduras, Jamajka ili Trinidad/Tobago i to bi bilo to. A svaka od ove 4 što centralnoameričke što karipske selekcije već je igrala na Mundijalima od 1998-2018 g.
bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
grobar_Zvornik wrote:Angus Young wrote:Ne znam da li sam još pod utiskom finala, ali nisam gledao skoro bolje prvenstvo od ovoga.
Руку на срце ја нисам нешто превише фасциниран самим такмичењем, вјероватно и због нашег 29. мјеста, али је ово финале било епско. Најбоље које памтим и вјероватно најбоље које ћу гледати за живота.
Невјероватан меч, иако се тако није чинило у првих пола сата.
Историјски, а имајући у виду и да је Меси узео што је недостајало, добија додатно на тежини.
С друге стране, циркус слиједи већ за четири године.... са 48....
Нисам расиста, али је фасцинантно да Французи завршили утакмицу без бијелца у пољу. Човјече...
О осталим утисцима сутра.
Return to SP u Fudbalu Katar 2022.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests