Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja SP u Fudbalu Katar 2022.

1/2 финалe СП - Аргентина - Хрватска

Re: 1/2 финалe СП - Аргентина - Хрватска

Postby Baxter Stockman » 12 Dec 2022, 12:00

Jbt Hrvati su na pola SP na koje su otišli došli do polufinala :blue:

6 SP i 3 polufinala za zemlju od 4 miliona stanovnika :blue: :blue: :blue:

Englezi 16 nastupa 3 polufinala :lollol:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Bolkonski » 12 Dec 2022, 12:08

grobar_Zvornik wrote:Неки гаучос се квалитетно спрда са Хрватима.

Nemoj samo da ga oni posprdaju na terenu, pa da budu krivi sreća, lak žreb i sudija, a Bog odjednom prestane da postoji.

Mada, miriše mi na metafizičku snagu koja je gurala Grčku, Di Matea, Karleta. Ako je to u pitanju, neće iz izbaciti ni reprezentacija ostatka sveta.
Bolkonski

Postby grobar_Zvornik » 12 Dec 2022, 13:36

Болк по тој логици ствари ти ћеш бити у праву. У преводу, не може Аргентина добити без помоћи судија.
Хрвати су добили јачу Аргентину од ове. Што опет не мора ништа да значи.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Bolkonski » 12 Dec 2022, 13:46

Ne kažem to. Štaviše, meni deluje da će Argentina dobiti, ali da ne bude da dobiju Hrvati, a da je uzrok te pobede sve osim njihovog kvaliteta i da je pobeda sve osim zaslužena.
Bolkonski

Postby Gerzovo » 12 Dec 2022, 13:50

Pa ako pobjede zasluženo neće to niko osporavati.
Niti su zasluženo prošli Brazil, niti su zaslužii da ne izgube od Belgije.
Ne znam kakve su ti to umotvorine, i mi gledamo utakmice, ne samo ti.

Ono, ako ljudi uđu u finale nije ni bitno da li je sreća ili ne, nego čisto pričamo o prilikama za Belgiju i Brazil na tim utakmicama. Pogotovo Brazil 3-4 dobre šanse promašio u regularnih 90minuta.
Gerzovo

Postby Domingoo » 12 Dec 2022, 14:02

Meni je izusetno drago sto era ove dvojice polako ali sigurno ide u zaborav..

Fudbal moze opet da se vrati korenima a polako se i vraca .. Ta smaracka tikw taka koju je patentirala Barselona sa Mesije i onom dvojicom spanaca je veca dekadencija fudbala od Murinjovog duplog busa ispred gola ..

Fudbal je igra duela ,driblinga , snage ,a ne besumucnih dodavanja koja imaj uza cilj da umrtve igru i dave protivnika ..

Zbog tog debila Gvardiole i njegovog suparnika iz El Clasika Murinja fudbal je postao igra koja vise lici na rukomet sa zonskim odbranama i blokovima a ne igra u kojoj se 1 na 1 resavaju mali viteski dueli na terenu ..

Kazem hvala Bogu da je onaj placljivac folirant i ego manijak na zalasku karijeru pa ko hoce da mu se divi neka nastavi i da ovaj patuljak automatizovanih pokreta Arjana Robena ide polako sa njim u penziju ..

Covek ne koristi desnu nogu svaki gol postize na isti nacin izvezbanim udarcem do savrsenstva pokusava u 35 godini iz 4 pokusaja da osvoji SP kako bi ga njegovi fanovi proglasili najboljim igracem ikada ..

2 odlicna igraca koji su podupreta ogromnom marketinskom pompom da se od njih napravi najbolji ikada nesto slicno kao njihov im kolega Lebron ..

Naravno ima ljudi koji vole da gledaju tika taku i kako jedan tim davi drugi 90 minuta i to je sasvim legitimno .. Meni to nije fudbal nego sadizam i mrcvarenje fudbal sam poceo da pratim pre Mesija i Ronalda prljavog el klasika ..

I mnogo sam vise uzivao u njemu , Bogu hvala fudbal se u poslednjih 2-3 godine vraca svom izvornom obliku a to su nadmetanje i dueli ..

Ronaldo i Mesi ce otici u istoriju bez najvaznijeg trofeja , Murinjo je postao tekrativni trener trecerazrednih takmicenja jos onaj ćelavi smarac da potone i da se fudbal kompletno oslobodi njihobe trenerske dekadencije i ciganisanja na terenu..

Ali trebwce jos vremena da se ocisti smece koje su ostavili fudbalskom svetu u vidu svojih taktickih pomija poput vracanja lopte golmanu i odbrane od duplog bloka.

Nekad sam gledao Blekburn Wigan i uzivao kako se jure bek i krilo klizaju i nadmecu .. Sad gledam kako krilo dodje do beka pa vrati loptu do stopera..

Sterilan fudbal koji ne moze da uzbudi ni zene.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Radonjaa » 12 Dec 2022, 14:05

grobar_Zvornik wrote:Хрвати су добили јачу Аргентину од ове.

2018? Baš juče gledam taj sastav, i čini mi se da mu je jedina prednost u odnosu na ovaj - Aguero, i 4 godine manje ostalih nosilaca, na nekoliko pozicija su jači nego tad. Ako ništa, tada su kvalifikacioni ciklus započeli kao reprezentacija broj 1 po rankingu FIFA, a završili spasavanjem žive glave protiv nezainteresovanog Ekvadora u poslednjem kolu (Mesijev het-trik) da bi uopšte došli na turnir. Sad su došli kao prvaci Južne Amerike, bez poraza u kvalifikacijama i sa nizom od 36 utakmica bez poraza, pa i posle šoka u prvom kolu pokazali karakter. Daleko od toga da su se naigrali fudbala, i protiv Australije i protiv Holandije su imali sreće, ali djeluju kao bolja takmičarska ekipa nego tad, iako su mi Hrvati blagi favorit.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby grobar_Zvornik » 12 Dec 2022, 14:14

Bolkonski wrote:Ne kažem to. Štaviše, meni deluje da će Argentina dobiti, ali da ne bude da dobiju Hrvati, a da je uzrok te pobede sve osim njihovog kvaliteta i da je pobeda sve osim zaslužena.

Ако си читао моје постове, видјећеш да нигдје нисам омаловажио оно што су показали. Све заслужено, осим што су имали пуно среће против Белгије или боље рећи Лукакуа трагичара.

Тако да све је отворено у овом двомечу. Роналдо није искористио посљедњу шансу да игра финале СП-а. Видјећемо хоће ли Меси искористити своју да освоји што недостаје.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Bolkonski » 12 Dec 2022, 14:47

Eh, Domingo, pisao si da si trenersku školu upisao zbog Murinja, a sada omalovažavaš i pljuješ i njegov “zlatni”period, koji bi inače i danas trajao da nije imao nesreću u vidu nepostojanja strpljenja i bilo kakvog sistema i organizacije u Junajtedu.
Bolkonski

Postby soniko » 12 Dec 2022, 14:55

Mnogo zavisi od sudijskog kriterijuma.
Ako sudije dozvole jacu igru, prebice ih argentinci.
soniko

Postby Bolkonski » 12 Dec 2022, 15:29

Čudi me da ljudi misle da Hrvati nisu sposobni da odgovore na “tuču”. Lovren, Perišić, Brozović, Kovačić, Pašalić, Petković, Juranović itd. su sve samo ne igrači koji nisu sposobni da prime tuču i odgovore na istu, a verujem da su i dosta inteligentniji od argentinskih sirovina, tako da me neće čuditi da ih navuku.
Bolkonski

Postby soniko » 12 Dec 2022, 15:35

Nisam siguran da neko moze da tuce kao argentinci
soniko

Postby Velja » 12 Dec 2022, 16:14

Modrić itekako tuče, samo što je to ispod radara.

Provukao se na ime bez kartona više puta na ovom prvenstvu, slično kao Messi posle one ruke protiv Holandije koja skandalozno nije završila kartonom.

Ubeđen sam i da je Dalić vrlo svesno dao zadatak Modriću da tuče za sve pare znajući da to nikad neće biti žuti, ili je Luka to inicirao. U svakom slučaju je i ta uloga bila deo plana, Hrvati su jednostavno maestralno mentalno i taktički pripremljena ekipa.

Ako moram da gradiram šta me najviše oduševilo od svih ekipa na prvenstvu to je:

1) Maroko i njihova gotovo perfektna defanzivna organizacija
2) Hrvati i njihova mentalna stabilnost

Van Gal me nije oduševio, za njega sam uvek znao da je genije. Garantujem da bi sa bilo kojim drugim selektorom ova do zla Boga limitirana Holandija teško prošla i grupu.
Lažem čim zinem,
Za braću Vučić i SNS-ov Partizan ginem!!!
Velja

Postby Baxter Stockman » 12 Dec 2022, 18:37

Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby СрбинПодгорица » 12 Dec 2022, 19:44

Хрвати добијају и сада полуфинале и финале без двојбе. Једноставно како год одигра Аргентина исход је исти нажалост.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

PreviousNext

Return to SP u Fudbalu Katar 2022.