Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja SP u Fudbalu Katar 2022.

Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Које репрезентације пролазе групу?

Бразил
70
48%
Србија
48
33%
Швајцарска
25
17%
Камерун
3
2%

Total votes : 146

Re: Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Postby NEDJA » 04 Dec 2022, 11:38

Piksi bez obzira sto je podbacio na SP mora da ostane ako zelimo konacno neki uspeh. Podbacio je i Antic na SP i sta smo dobili njegovim odlaskom!? Propustili smo 3 naredna velika takmicenja, smenjivali se na klupi Pizon, Miha, Curcic, Muslin, Krstaja, Tumba... Neozbiljno. Piksi je napravio podvig plasmanom na SP ispred mocnog Portugala, uveo nas u A diviziju Lige Nacija, vratio veru i atmosferu u ekipu, ima autoritet... Podbacili smo zbog bocnih vetrova, povreda, njegove kurcevitosti, nemanju plana B, potcenjivanju protivnika... Kriminal je zeleti da on ode i da dodje Mister Stankovic
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby ИлићКапитен22 » 04 Dec 2022, 11:40

Зашто би један Македонац причао шта Србија и српски селектори да раде?
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby grobar_Zvornik » 04 Dec 2022, 11:43

Ćoba wrote:Znam da nije za ovu temu ali nešto razmišljam ovo je najgora sportska godina od kako ja pratim sport. Bukvalno smo u svim sportovima popušili. Jedino odbojkašice popravljaju utisak.

Дефинитивно јесте.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Produzenisamlekom » 04 Dec 2022, 11:46

ИлићКапитен22 wrote:Зашто би један Македонац причао шта Србија и српски селектори да раде?

Ako mogu razno raznih kriminalci i licemeri,zašto ne može jedan Makedonac koji je cigan?
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby enbidzi » 04 Dec 2022, 11:52

Piksiju ce da stoji omca oko vrata dok bukvalno ne naguraju mister lister dekija na njegovo mesto.
enbidzi

Postby White Mamba » 04 Dec 2022, 11:53

Moze li Decembarski?
To bi bio spektakl
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Lester Bo » 04 Dec 2022, 11:54

Ovaj Đurovski je godinama Piksiju bio kao privezak.
Lester Bo

Postby NEDJA » 04 Dec 2022, 12:03

Ćoba wrote:Znam da nije za ovu temu ali nešto razmišljam ovo je najgora sportska godina od kako ja pratim sport. Bukvalno smo u svim sportovima popušili. Jedino odbojkašice popravljaju utisak.

Potpuni debakl ove godine.Fudbaleri zadnji u grupi na SP, kosarkasi ispali u 1/8 EP, vaterpolisti ispali u 1/4 SP i 1/8 EP, rukometasi i rukometasice nisu prosli grupu na EP, odbojkasi lagano 3-0 ispali u 1/8 SP, kosarkasice 1/4 SP. Jedini uspesi titula svetskog prvaka odbojkasica, Noletov Vimbldon (prosle godine uzeo tri gren-slema), cetiri medalje na EP u atletici a tu pre svega mislim na Topic i Vilagos. Uspesi u ostalim manjim sportovima su nam bitni samo na OI, barem velikoj vecini
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Bogun » 04 Dec 2022, 12:18

White Mamba wrote:Moze li Decembarski?
To bi bio spektakl

Mati mu je iz Ćaćka, zašto ne bi mogao?
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Demokratski rob » 04 Dec 2022, 12:33

Ala ste smorili sa Dekijem, užas. Verujem da ste makar isto, ako ne i vise, verovali u Piksija kada je dolazio.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Bogisa91 » 04 Dec 2022, 12:39

Cvele wrote:
Bogisa91 wrote:Nedimovic sigurno ne odlučuje a Piksi ima dobar odnos sa onim ko odlučuje. Dok je tako biće selektor osim ako ne želi sam.

Zasto je onda onaj koji odlucuje uopste gurnuo Nedimovica u pricu?

Nedimovic još nije predsednik FSS videćemo šta će biti bitno je meni lično kao navijacu Crvene Zvezde da to ne bude Bjeka iako bi on bio vise simbolički predsednik nego što bi imao uticaju on nema ni harizmu ni uticaj ni kontakte ni veze kao recimo Zeka ili Tole. Opet Piksi je selektor ne može selektor da bira predsednika saveza pa i on je bil predsednik saveza pa ni njega nije birao selektor već je on birao selektora. Što kaže gore neko sve to nema veze sa skandaloznom igrom odbrane i veznog reda uopšte defanzive jednostavno Piksi je bio pročitan i ako ostaje mora nesto da menja da vrati sa 4 u odbrani neka igra Milenkovic beka nebitno ali ovo ne ide ovako protiv malo jačih timova. Krstarica su svi napadali on je bolje prošao od Piksija.
Bogisa91

Postby Gerzovo » 04 Dec 2022, 12:50

Nadam se da je šala da Pixi odlazi.
Gerzovo

Postby Fratelo » 04 Dec 2022, 12:55

A jbt vi kao da ne znate gde zivite pa se cudite sta se desava.

Predsednik saveza moze da bude Nedimovic, licimur ili bilo ko drugi, svejedno je jer ce savez zapravo voditi Terzic.

Svi znamo ko je Terzicu gazda i kome je mister Nasmrkani poklanjao dres pre nekih metar dana.

Jasno je sve kao dan.
Fratelo

Postby Bogisa91 » 04 Dec 2022, 12:56

Ja jedino znam da je teška glupost ovo za Stankovića ne znam ko veruje u tu bajku ili ko je pustio takvu informaciju. A sto se tice Piksija rekao je da ostaje sigurno ne znam sta tu ima da se polemiše sam će sutra u 14 to da potvrdi ili da promeni odluku. Ja sam za to da ostane ali nesto mora da menja ne može ovako bez plana B.
Bogisa91

PreviousNext

Return to SP u Fudbalu Katar 2022.