Veljkona22 wrote:Svi se slažemo da je Piksi debelo podbacio što se tiče ovog Svetskog prvenstva. Uzmite i obzir povrede koje su nas snašle, nije da je to izgovor ali... Naravno i mešetarske igre od strane lica sa Interpolove poternice i ostale
građevinarske bagre.
Piksi je prošao jaču grupu od Muslinove.
Uveo nas u A ligu u Ligi nacija i obezbedio bolju poziciju reprezentacije u narednim žrebovima.
Vratio igračima i narodu veru i želju za reprezentacijom.
Siguran sam da će ako ostane Piksi stadioni u kvalifikacijama biti puni.
Slažem se da mu trebaju promene u stručnom štabu.
Imamo lepu priliku da se kvalifikujemo na EP i da vežemo 2 takmičenja u kontinuitetu. To je veliki + u "bilježnici" koja se zove USPEH!
Nemci su čini mi se promenili 9 selektora za bez malo 100 godina saveza. Mi menjamo našeg svake godine...
#jesuisPiksi
Upravo tako od riječi do riječi.
Bolje igrače nemamo, ako odemo na Euro prvi put da cemo vezati dva velika takmičenja od 2000. Tamo bi morali proci grupu barem.
Kad vezemo par velikih takmičenja onda mozemo pricati o prolazu, nekog dana i o nekom rezultatu.
Hrvati s kojima se cesto uporedujemo od 1998 do 2018 nisu prosli grupu na SP a na Euru samo jednom izmedu 1996 i 2016. Ali su n svako takmicenje otisli i uglavnom ispadali iz grupe. Onda kad je naisla jaka generacija iskoristili su dobro mjesto u zrijebu, i jest da im se 2018 otvorilo ali u tome im je pomogao drugi sesir u zrijebu. Mi koliko god da smo bili bušni vjerujem da bi prosli grupe u kojima su bili npr. Ameri ili Holandani.
Stabilnost i nemijenjanje selektora nakon svakog rezultata koji je neuspjeh samo za neuku javnost.
Piksi treba popraviti neke svoje greske i nastaviti ovim putem.