Problem naseg naroda vec sam rekao sto se ide iz krsjnosti u krajnost.Nemamo meru,sredinu,realnost.Pre pocetka turnira minimum 10 ljudi mi je reklo da cemo biti prvaci,jos deset njih da cemo igrati finale

.
Bez ikakvog rezona,temelja napravila se euforija kao i svaki put do sada.A realnost je da mi 24 god.nismo prosli grupu,da nas nije bilo na EP preko 20 god.da imamo solidnu (nikako vrhunsku ekipu)i da je plasman na SP veliki uspeh.
Samim tim i ovaj rezultat nije neuspeh,realnost je da smo prosli grupu da bi to bio fenomenalan rezultat.
Najveci problem u nas Srba je javnost sa nerealnim ocekivanjima i mediji koji su najvece zlo.Plus trvenja,busenja u ekipi,stvaranje afera u toku turnira,zelja za neuspehom kod pojedinih struktura .
Objektivno i da smo igrali defanzivnije ,tvrdje i da nismo prosli kenjali bi o jajarskom pristupu,bata djorizmu itd.Sada kada smo konacno igralu fudbal opet ne valja.

Bice da je Nikola Jokic u pravu bio ,da mi Srbi volimo ipak medalje i pobede vise od svega.
Sto se tice igre,taktike,jasno je i Piksiju da tu dosta toga nije valjalo.I tu smo zakazali.Kamerun je morao biti rutiniran posle 3-1 i za to je kritika apsolutno dobrodosla.
Piksi je puno uradio,setite se gde smo bili kad je dosao.Mi moramo da nastavimo s njim,da imamo kontinuitetvi selektora i igre i rezultata.I onda kad vezemo par turnira doci ce i veliki rezultat.Ovsko na bum bas ,bas tesko to ide.
Ako se najuri Piksi ja reorezentaciju vise necu gledati i bice to znak ponovnog posrnuca.Mada gledajuci istoriju ne bi me cudilo.Kad su mogli jednog Radomira da najure,sto ne bi i Piksija.
Jedan Radomir Antic najbolji nas trener ikada,koji je iz jos tezeg kanala podigao reprezentaciju i odveo je na SP gde je pobedjena i jedna Nemacka.Nazalost ta ekipa koja je bila bolja od ove danasnje nije imala srece da napravi neki veliki rezultst,a mogla je.
I tada umesto da covek nastavi da nas vodi,i da nas odvede do jos boljih rezultata,oni ga smenjuju

.
Nadam se da ce sada ipak biti vise pameti.