Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja SP u Fudbalu Katar 2022.

Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Које репрезентације пролазе групу?

Бразил
70
48%
Србија
48
33%
Швајцарска
25
17%
Камерун
3
2%

Total votes : 146

Re: Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Postby Baxter Stockman » 02 Dec 2022, 23:58

Kada se sve sabere ja sam veoma razočaran našim nastupom na SP, a nije da sam imao nekih velikih očekivanja.

Ne pamtim da sam ikada u 3 utakmice video da trener napravi ukupno 15 izmena i da nijednom izmenom ne poboljša stanje svoje ekipe na terenu.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby soniko » 03 Dec 2022, 00:01

Inace, jel neko zabiljezio da je ostalo 2-1 ili da smo okrenuli na 4-3 da bi ispali zbog gola Kameruna u zadnjoj minuti.

Mogu misliti kako bi to tek izgledalo :biggrin:
soniko

Postby Baxter Stockman » 03 Dec 2022, 00:08

A da je Švica dala još jedan gol bila bi prva i išla na Hrvate u 1/4 :D
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Veljkona22 » 03 Dec 2022, 00:10

Jedino što je bitno je da Piksi ostane selektor.
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby octopus » 03 Dec 2022, 00:12

Da li se ikad pre u istoriji desilo da je poslednja ekipa u grupi dala najviše golova? :jezik:
octopus

Postby Cvele » 03 Dec 2022, 00:12

Veljkona22 wrote:Jedino što je bitno je da Piksi ostane selektor.

Ja jesam za to, ali uz promene u strucnom stabu.
Cvele

Postby Franco Vázquez » 03 Dec 2022, 00:15

Срамотно првенство, цело. Пикси нас одвео, Пикси нас упропастио. Светла тачка само Вања.

Нико Белић wrote:Најгоре је што нисмо испребијали арнаутску гамад када су почели да се курче...
Бар бисмо се осећали поносно.

Арнаути навукли наше паљевине као волове. Искусно, да је памети, па да је било обрнуто на 2:1. Овако смо и са кошкањем и без њега испали ментоли које су исти ти Арнаути препишали као петлиће.

Гроф Тинторето wrote:Odavno je jedan trener provalio Sergeja. Moze da bude majstor 100 puta, ali je u reprezentaciji kitica jbg.

Овако се и за Станковића причало да је кита од играча, а сви тренери се клели у њега. Друго је што се очекивало да буде Зидан кад игра за репрезентацију.

Сергеј је одличан играч, али није задњи везни. Неко рече горе, или 10 или офанзивнији у средини с 3 играча.
Franco Vázquez

Postby Dexi » 03 Dec 2022, 00:31

Problem naseg naroda vec sam rekao sto se ide iz krsjnosti u krajnost.Nemamo meru,sredinu,realnost.Pre pocetka turnira minimum 10 ljudi mi je reklo da cemo biti prvaci,jos deset njih da cemo igrati finale :biggrin: .

Bez ikakvog rezona,temelja napravila se euforija kao i svaki put do sada.A realnost je da mi 24 god.nismo prosli grupu,da nas nije bilo na EP preko 20 god.da imamo solidnu (nikako vrhunsku ekipu)i da je plasman na SP veliki uspeh.

Samim tim i ovaj rezultat nije neuspeh,realnost je da smo prosli grupu da bi to bio fenomenalan rezultat.

Najveci problem u nas Srba je javnost sa nerealnim ocekivanjima i mediji koji su najvece zlo.Plus trvenja,busenja u ekipi,stvaranje afera u toku turnira,zelja za neuspehom kod pojedinih struktura . :krsti:

Objektivno i da smo igrali defanzivnije ,tvrdje i da nismo prosli kenjali bi o jajarskom pristupu,bata djorizmu itd.Sada kada smo konacno igralu fudbal opet ne valja. :krsti: Bice da je Nikola Jokic u pravu bio ,da mi Srbi volimo ipak medalje i pobede vise od svega.

Sto se tice igre,taktike,jasno je i Piksiju da tu dosta toga nije valjalo.I tu smo zakazali.Kamerun je morao biti rutiniran posle 3-1 i za to je kritika apsolutno dobrodosla.

Piksi je puno uradio,setite se gde smo bili kad je dosao.Mi moramo da nastavimo s njim,da imamo kontinuitetvi selektora i igre i rezultata.I onda kad vezemo par turnira doci ce i veliki rezultat.Ovsko na bum bas ,bas tesko to ide.

Ako se najuri Piksi ja reorezentaciju vise necu gledati i bice to znak ponovnog posrnuca.Mada gledajuci istoriju ne bi me cudilo.Kad su mogli jednog Radomira da najure,sto ne bi i Piksija.

Jedan Radomir Antic najbolji nas trener ikada,koji je iz jos tezeg kanala podigao reprezentaciju i odveo je na SP gde je pobedjena i jedna Nemacka.Nazalost ta ekipa koja je bila bolja od ove danasnje nije imala srece da napravi neki veliki rezultst,a mogla je.

I tada umesto da covek nastavi da nas vodi,i da nas odvede do jos boljih rezultata,oni ga smenjuju :krsti: .
Nadam se da ce sada ipak biti vise pameti.
Dexi

Postby Ćoba » 03 Dec 2022, 00:35

Dexi brate sve si u pravu.
Ćoba

Postby Olimp » 03 Dec 2022, 00:37

Dexi sve potpisujem.
Ja se nisam nimalo nanervirao.
Zao mi je da gubimo od njih ali mnogo su bolji tim, to je to.
Olimp

Postby NEDJA » 03 Dec 2022, 00:39

Moramo da imamo kontinuitet i sa selektorom i redovnim plasmanom na velika takmicenja. Moramo sto vise da igramo sa najboljima da bi mogli da napredujemo. Mislio sam posle Svedske i Norveske da mozemo da igramo ovu formaciju ali sam se prevario. Sve ozbiljnije reprezentacije ce kazniti ovu postavku bez bekova i defanzivnih veznih. Jeste veliki hendikep bilo dugo odsustvo Mitrovica, Vlahovica i Lukica, Kostic se povredio u zadnjoj ligaskoj. Mnogo smo fizicki padali zbog toga, usled nespremnosti nismo mogli da zatvaramo rupe. Veliko razocarenje, bio sam ubedjen da prolazimo, da je doslo nase vreme ali ocito nam treba kontinuitet ko Svajcarska da bi postali ozbiljna reprezentacija. Oni su strasno dobri tamo gde smo mi najgori, u taktickoj disciplini i odbrani. Kako su samo lagano zatvorili urakmicu kad su poveli 3-2. Mnogo se potcenjuju, a izbacili su Francuze sa EP i ispali tek posle penala od Spanije, a u grupi za SP bili isped Italije. Bojim se da ce biti tvrd orah i Portugalu
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Bojdo » 03 Dec 2022, 00:41

Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby veljkos161 » 03 Dec 2022, 00:42

Ima Deksi poentu.
Valja napomenuti da smo imali i tesku grupu,i mnogo problema sa povredama,i plus ovo sa Dusanom sto se pricalo,istinito ili ne...
Uglavnom,pre samo mesec ipo dana sve je bilo idilicno jer su svi bili zdravi i igrali sjajno u klubovima.
Opet,odbrana je porazna pa je porazna tako da je pitanje koliko bi billo drugacije i da su svi iz napada bili fit.
Mogli bi polako da otkljucavate temu reprezentacije pa da se tamo diskutuje.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Dare » 03 Dec 2022, 01:04

Ma kurac su bolji, nego smo mi glupi ekstremno. I gdje da se ne nerviramo, ne pamtim kad sam ispizdio ovako.
Najviše zamjerke imam za Lukića, katastrofa šta je odigrao ovo prvenstvo.

@Cvele

Mislim da je sad posve jasno, SMS nije igrač najviše klase, ni blizu toga. Dobar igrač za to da se uklopi u sistem klubova nekog drugog fudbalskog ešalona ili da bude jedan od najboljih u nekom klubu kao što je Lacio. Nažalost, nije ni blizu onoga što je većina očekivala. Nikad šampionski igrač biti neće.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Bojdo » 03 Dec 2022, 01:10

Za SMS je to jasno već neko vrijeme.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

PreviousNext

Return to SP u Fudbalu Katar 2022.