Muflon wrote:Dexi wrote:Kvalitetniji su i iskusniji,imsju kontinuitet.Nije neuspeh izgubiti od njih to ti pricam.
Ovaj Embolo je bolji spic od Mitrovica.Onaj golman Somer je bolji od nasih golmana.Imamo li igraca kao sto je Dzaka u sredini?
Ovaj Frojler iz Atalante isto kvalitetan igrac.Timski i pojedinacno su bolja ekipa.Naravno iskusniji su ,imaju kontinuitet i selektor je dobar takticar.
Ne mozes da poredis Norvesku koja ima samo Halanda i vise nikoga i Svajcarce gde im igraci igraju u dobrim klubovima u Evropi.Saciri je ma koliko to nas bolelo i koliko god da je mator klasa igrac za nase fudbalere.
Kako onda objašnjavaš prolaz Australije, Južne Koreje i Japana? Nisu im grupe bile toliko "slabe", a sve nabrojane reprezentacije su bar 3x slabije od nas. Kažem ti, samo smo mi krivi i niko više. Kakva crna Švajcarska bolja i kvalitetnija od nas, da se ne zajebavamo. U najmanju ruku smo tu negde, a po neki procenama mi vredimo 80-ak miliona više od njih. Nije to milion gore-dole. Plus nisu bili kompletni večeras. Glavni razlog je naša smešna odbrana koju bi izvozala svaka reprezentacija na turniru, a ne neki prevelik kvalitet Švajcarske.
To je ono sto je problem kod nas,sto idemo iz krajnosti u krajnost.I to nipodastavanje rivala samo nama svojstveno.
Korejanci imaju dva igraca koje Srbija nema ,a to su ovaj stoper Napolija u odbrani i Son iz Totenhema.
Niti oni ,niti Japan nisu slabiji od nas,pogotovo ne za tri klase.Mi smo slabiji tim od Svajcarske,ali slazem se da je ocajna odbrana,losa taktika i los odabir igraca dosta doprineo ovakvom rezultatu.