Dexi wrote:Ne blamiraj se covece.Torino i Lacio vrhunski klubovi u Evropi

.Cak ni Juve nije to sto je bio.
Pogledaj timove u kojima igraju nasi defanzivci.Fiorentina,Verder,Salcburg.,Paok
Svajcarci imaju igrace u boljim timovima objektivno,jedan Saciri je igrao u Bajernu,Liverpulu,Dzaka u Arsenalu,Akandji u Sitiju itd.itd.
Znaci igracki bolja i iskusnija ekipa svakako.Kamerunci ono sto znam imaju igraca iz Bajerna,Napolija,Liona itd.Oni jesu slabiji od nas.
Onda smo trebali da pozovemo Matića i Milivojevića, prvi igrao za Čelzi i Junajted, a drugi brdo iskustva po premijer ligi, njih dvojica su iskusniji tom logikom. Šaćiri je bivši fudbaler, igra po Americi neobavezan fudbal. Imaju par igrača koji igraju u jačim timovima ali nije to nešto protiv čega ne može da se igra. Da je tako, mi ne bismo mogli da pobedimo Norvešku jer imaju Halanda, a ne jedan Kamerun jer Čupo Moting igra u Bajernu. Do nas je, kvalitetniji smo, nismo ništa uradili. Švajcarci su danas čak igrali i bez 2 standardna igrača... Imali smo i mi štopere top kvaliteta... Vidić, Subotić, Ivanović, na beku Kolarova... pa ništa nismo uradili, a ispade taj Akanđi kao da je mašina. Igra u Sitiju gde imaš 30 ultrakvalitetnih igrača, nije ti dobro poređenje.