Kad kao narod postanemo realniji mozda i dodju neki uspesi.Ljudi koji su ocekivali 1/2,1/4,finale od ekipe koja nije prosla grupu 24 god.i koja je propustila dva EP u najmanju ruku nemaju pojma o fudbalu.
Objektivno sam plasman na SP je ogroman uspeh,i samo ako uspostavimo kontinuitet ucesca na velikim takmicenjima i kontinuitet selektora mozda i prodjemo grupu na EP i narednim takmicenjima.
Sansa je propustena protiv Kameruna ,gde sml morali da sacuvamo 3-1.
Veceras je objektivno prosla bolja i takticki pismenija ekipa.Kako su samo zatvorili igru u drugom delu.Jasno je da smo sto se tice taktike,defanzive ,snage bas zakazali na ovom prvenstvu,bilo je bas puno gresaka i selektora.Izbor igraca,taktike ,itd.
Cestitke Svajcarcima,mnogo iskusna ekipa i ima taj kontinuitet.Mogu oni i protiv Portugala.
Ne moze se igrati SP ,i ds se igra samo napad,bez odbrane.Ovo je bio lep fudbal,napadacki nesto poput Savinog fudbala

,ali fudbal koji ne donosi rezultat.
Piksi mora da ostane po svaku cenu.

Doneo je autoritet ,veru u fudbal tu neku drskost.Piksi mora da radi i da se usavrsava.Jedan Antic koji je duplo bolji trener bio od Piksija sa boljim timom nije prosao grupu,i ne treba zamerati.
Odlazak Piksija bi znacio korak unazad ,mozda i vise.Jasno je da bi to bio tragican potez.Ako ode Piksi i zavlads Terzic fudbalom u Srbiji ,ja vise necu pratiti reprezentaciju Srbije.
Sramotno je ovo busenje ekipe,cekao se prvi poraz da se unisti i tim i selektor.Ima onih u Srbiji koji se itekako raduju ovom porazu

Piksi da nastavi da radi.Mislim da ova generacija jos nije rekla zsdnju rec.Pik ove generacije bi trebao da bude EP 2024.Piksi mora da se nadogradi,i da ispravlja greske.