To je to stigao je dan istine.Mec koji smo svi cekali od trenutka zreba,od pre cetiri godine.Mec svih meceva
Posle zreba,igraci koji su igrali pre cetiri godine govorili su da im je taj mec i taj poraz jako tesko pao.Svi su zeleli osvetu,e pa momci veceras je vreme za osvetu.
Verujem da ce upravo ta zelja,veliki motiv uz koncentraciju da bude tas na nasoj strani.Iako objektivno sanse za prolazsk su 70-30 u korist Svajcaraca verujem u nasu pobedu

.
Po meni kljuc meca je Kostic.Nas najvazniji igrac ,i upravo njegovi prodori po levoj strani trebaju da budu kljuc.Licno ne bih od starta krenuo sa punom postsvom,totalnim napadom,vec bih ostavio nesto i za drugi deo.
Vlahovic takodje mora da dobije sansu.Ja bih Sergeja gurnuo jos napred i da se ubacuje kao drugi napadac u zavrsnici sto vise.
Srecno Srbijo.Napred Piksi i momci

.Veliki je ovo mec,vidim da svi bukvalno pricaju o njemu,svi ce da gledaju.Mnogo smo imali tzv.velikih poraza,razocarenja u fudbalere .Vreme je za jedan veliki rezultat

Od raspada
SFRJ smo imali velike pobede u Pragu,Maksimir,pobedu na SP nad Nemackom i ovu poslednju u Portugalu.
Sa druge strane smo imali gomilu razocarenja,raspada,ozbiljnih neuspeha.Licno bio bih prezadovoljan i veliki uspeh bi bio da pobediml Svicu cak i da nekim slucajem Brazil izgubi i da mi ne prodjemo dalje.Trebaju nam velike pobede.Poslednjih godina gotovo da ih i nema sportu(cast odbojkasicama i kosarkasicama).