Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja SP u Fudbalu Katar 2022.

Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Које репрезентације пролазе групу?

Бразил
70
48%
Србија
48
33%
Швајцарска
25
17%
Камерун
3
2%

Total votes : 146

Re: Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Postby Demokratski rob » 01 Dec 2022, 21:55

Ja ne verujem da će Mitrović i Vlahović početi meč, nema ni logike odmah rizikovati. Dovoljno smo rizični pozadi po bokovima tako da je uz nevodjenje makar Uroševića to ogroman rizik po naš gol. Jbg primili smo 5 komada do sada.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Gerzovo » 01 Dec 2022, 21:58

Brazilu ne odgovar da pušta Kamerun, jer bi onda išli na Španiju umjesto na Hrvatsku.
Ipak su hrvati lakši protivnik, bar za 10%.
Gerzovo

Postby Baxter Stockman » 01 Dec 2022, 22:29

Image
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby soniko » 01 Dec 2022, 22:37

Meni bi Gudelj poceo prije Sergeja
soniko

Postby Domingoo » 01 Dec 2022, 22:44

Nasa reprezentacija najbolje fukncionise kada su na sredini terena Lukic i Sergej jedan pored drugog a Tadic ispred njih
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby soniko » 01 Dec 2022, 23:28

Domingoo wrote:Nasa reprezentacija najbolje fukncionise kada su na sredini terena Lukic i Sergej jedan pored drugog a Tadic ispred njih

Slazem se.
Mislim da nam veliki problem pravi guranje Sergeja blize golu i Tadicu, uvijek je bolji kada je povucen.
Ipak, ovi su bas premazani, ako ne budemo odgovorni defanzivno uslijedice brzoprc.

I da, nesto imam u glavi da napisem, mozda je subjektivno, mozda grijesim, ali ja tako vidim.
Red bi bio da kapiten odigra jednu dobru ali citavu utakmicu, poslije duze vremena da odigra kapitenski.
soniko

Postby NEDJA » 01 Dec 2022, 23:33

Ja bih voleo Gudelja umesto Veljkovica na centralnom beku. SMS je jedan od najbitnijih igraca i uopste ne bi trebalo da se postavlja pitanje njegovog igranja
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby fontaneros » 01 Dec 2022, 23:35

Da ste malo gledali Sevilju ne biste zeleli to
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Domingoo » 02 Dec 2022, 00:05

Nas je Brazil satro na presingu izmedju ostalog i zbog prisustva Gudelja na terenu u sredini .. Na nas spor vezni red koji je tehnicki nadaren Gudelj sa svojim defanzivnim karakteristikama dodje kao vinjak posle mamurluka ..

On je za ovu ekipu ok kao igrac rotacije neke takticke izmene ili da se proba kao treci stoper na sredini je na ovakvu fizionomiju naseg veznog reda teg vise na i ovako usporene noge naseg veznog reda ..

Nas najveci problem je taj balan na sredini terena , gde imamo izrazito spore igrace poput Tadica i SMS koji su trhnicki nadareni ali kad su udvojeni zbog nedostatka eksplozivnosti i agilnosti nisu u stanju da pokazu svoje kvaliteta , zato je izozastanak Kostica i njegova polu spremnost protiv Kameruna zs njih bio ogroman udarac on je igrac koji svojoj eksplozivnoscu moze da probije 90 % bekova i tako razvuce protivnicku odbranu i omoguci Sms i Tadicu da na sredini terena dobiju dragoceni prostor koji im je neophodan da bi napravili kombinstoriku kreirali napade ili uputili zavrsni pas .

U smislu tog balansa Zivkovic takodje dolazi kao penicilin jer svojom pokretljivoscu agilnoscu dosta ubrzava vezni red a Lukic kao igrac najveceg radijusa kretanja je igrac koji najamanje ometa Tadica i SMS da kontrolisu nas vezni red ..

Jedina je dilema da li krenuti sa 1 ili 2 spica ,ali ja tu nemam dilemu jer mi sa igracem vise u veznom redu nista ne dobijamo da imamo neku radilicu od 170-175 cm koji je jak na lopti agilan eksplozivan konstantan u trcsnju to bi imalo smisla ubacivanjem Racica ,Gudelja i slicnih igraca samo cemo da smanjimo tecnost akcija u veznom redu ..

Eventualno Djuricic ali misli mds je bolje krenut sa 2 spica.

Jos 17.5 sati
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Demokratski rob » 02 Dec 2022, 05:02

Gudelj nije igrao samo onda kada je morao a to je kada smo poveli 3:1 protiv Kameruna. Samo u takvoj situaciji može biti koristan. S' obzirom na to da je Piksi u svemu omanuo, možda ga i treba očekivati od starta meča. :beyond:

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Гроф Тинторето » 02 Dec 2022, 06:06

Jako i do 1-0 veceras
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby fontaneros » 02 Dec 2022, 07:35

Da jebemo, da jebemo, siptare da jebemo, peva ceo stadion, Vlahovicu zabij gol!!!
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Monogamija » 02 Dec 2022, 08:15

Nemoj to kroasansko "zabij" :biggrin:
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby Baxter Stockman » 02 Dec 2022, 08:51

Ja se usrao već, baš imam neki loš osećaj.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby jaRule » 02 Dec 2022, 09:02

Domingoo wrote:Nas je Brazil satro na presingu izmedju ostalog i zbog prisustva Gudelja na terenu u sredini .. Na nas spor vezni red koji je tehnicki nadaren Gudelj sa svojim defanzivnim karakteristikama dodje kao vinjak posle mamurluka ..

On je za ovu ekipu ok kao igrac rotacije neke takticke izmene ili da se proba kao treci stoper na sredini je na ovakvu fizionomiju naseg veznog reda teg vise na i ovako usporene noge naseg veznog reda ..

Nas najveci problem je taj balan na sredini terena , gde imamo izrazito spore igrace poput Tadica i SMS koji su trhnicki nadareni ali kad su udvojeni zbog nedostatka eksplozivnosti i agilnosti nisu u stanju da pokazu svoje kvaliteta , zato je izozastanak Kostica i njegova polu spremnost protiv Kameruna zs njih bio ogroman udarac on je igrac koji svojoj eksplozivnoscu moze da probije 90 % bekova i tako razvuce protivnicku odbranu i omoguci Sms i Tadicu da na sredini terena dobiju dragoceni prostor koji im je neophodan da bi napravili kombinstoriku kreirali napade ili uputili zavrsni pas .

U smislu tog balansa Zivkovic takodje dolazi kao penicilin jer svojom pokretljivoscu agilnoscu dosta ubrzava vezni red a Lukic kao igrac najveceg radijusa kretanja je igrac koji najamanje ometa Tadica i SMS da kontrolisu nas vezni red ..

Jedina je dilema da li krenuti sa 1 ili 2 spica ,ali ja tu nemam dilemu jer mi sa igracem vise u veznom redu nista ne dobijamo da imamo neku radilicu od 170-175 cm koji je jak na lopti agilan eksplozivan konstantan u trcsnju to bi imalo smisla ubacivanjem Racica ,Gudelja i slicnih igraca samo cemo da smanjimo tecnost akcija u veznom redu ..

Eventualno Djuricic ali misli mds je bolje krenut sa 2 spica.

Jos 17.5 sati

Pa postoji opcija gde dobijamo balans u veznom redu i generalno u timu . Moze da pocne Lukic - SMS i ispred Tadic i Zivkovic ili Djuricic i Vlahovic u spicu. TIme bi po strani imao Kostica i recimo desno Radonjica ili Lazovica, Vlahovica u spicu koji je nas najbrzi napadac i najagilniji , i iza njega Zivkovica koji bi dodatno ubrzao vezni red . Definitivno imamo opcija, Ona varijanta protiv Brazila je najsporija moguca , i protiv takvih timova se ne moze igrati na taj nacin i sa tim igracima. A pritom i Tadicu u SMS je lakse da igraju kada imaju agilnije igrace oko sebe. Piksi je za sada bas masio sa izborom igraca.
Okruziti Tadica sa sporim igracima , limitiras njegove mogucnosti, opcije pasa su smanjene, pogotovo sto ima gomila igraca koji ne igraju "od lopte" , prostor nam je suzen, gubimo dubinu i lakse je odigrati presing protiv nas .
jaRule

PreviousNext

Return to SP u Fudbalu Katar 2022.