Board index Košarka Evropsko prvenstvo u Košarci 2022.

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Old school » 25 Jun 2025, 12:01

medjutim wrote:
Fratelo wrote:Dakle, u tom siromasnom delu naroda Vucic je patriota i najbolji i oni umesto da rade na tome da demaskiraju njegovu izdajnicku politiku ( Kosovo, Ukrajina, Izrael, Srebrenica), korupciju, kriminal, oni rade na temama koje obican covek nece za 10 zivota podrzati.

pitaj one koji prodaju glas za koju hiljadu, one koji trpe sve što treba zarad šanse za radno mesto, one koji veruju da im predsednik lično daje penzije, pitaj da li im je Kosovo bitnije od tih para i privilegija, svi će reći da jeste, i opet će isto da glasaju.

I on to zna.

---

Урошевића кафана - препуна. Пије се с ногу. Све плаћају Урошевићи. Они пију и најгласније певају, они
највише и псују и песмама прете Шваби - није им тешко, они су одувек највише песама и знали и певали, а
многе су и сами срочили; већ су и о Апису и другима певали, и о Гаврилу Принципу - они ће да певају, други
ће да гину.
Ајде, Милутине, да пијемо и да певамо, - Перо Урошевић, узо чашу и налива ми ракију - земан је земља
да се брани.
Ајте ви Урошевићи са мном да ратујемо. Мени је ово трећи рат, а теби, Перо, и твом брату Јефти није ни
први - кажем. Зна то и он добро, него неће Урошевићи белу торбу да прте. Два месеца они под оружјем
парадирају окићени значкама ко комите, ал неће тамо де се гаће крваве него певањем и дерањавом
показују властима како воле краља и Србију. Таки су били и у прошлим ратовима. Њини су синови и сад по
командама у позадини, а туђу децу напијају да се пијана дерњају кад би требало да плачу.

Amin!
Ko nije za 13 godina video šta je trebalo da se vidi, čuo šta je trebalo da se čuje ili je budala ili je stoka bezobrazna.
Ako ćemo svoje živote do kraja satrti zato što je mnogo budala ili dozvoliti stoki bezobraznoj da nas prodaje za 3000din. i paket, a to im je ko zna kojih 3000din. po redu i ko zna koji paket jer je izbora u poslednjih 13 godina bilo ohoho onda treba da nas nema.
Ja sam od svog rođenog oca, onog istog koji je '90 vodio rat iz fotelje uz RTS dnevnike (tada je imao između 45-48 godina i mogao je biti dobrovoljac) a danas tepa Vučko Kaliguli i misli da mu on daje hleb nasušni i kubik vazduha koji diše, doživeo da mi prilikom žučne rasprave kaže: "Ti si bio u ratu, 'ajde molim te".
On bi i dan danas u skoro 80 godina da ide u rat protiv celog sveta ali ako može opet iz fotelje i bez da se oznoji.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby jupol » 25 Jun 2025, 12:09

mi kao potomci boraca sa solunskog fronta treba da se ugledamo na ustase i mudzahedine, a ako necemo da radimo isto sto i oni onda smo govna i autosovinisti... zato su solunci trebili austrougare kao bubasvabe a ovi sto se ugledaju na islamiste i ustase kukali Slobi da potpise Dejton da im Fiko ne uzme Banjaluku...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Bojdo » 25 Jun 2025, 12:13

jupol wrote:mi kao potomci boraca sa solunskog fronta treba da se ugledamo na ustase i mudzahedine, a ako necemo da radimo isto sto i oni onda smo govna i autosovinisti... zato su solunci trebili austrougare kao bubasvabe a ovi sto se ugledaju na islamiste i ustase kukali Slobi da potpise Dejton da im Fiko ne uzme Banjaluku...

:laugh: :laugh: :laugh:

Podvizi naroda iz RS u ratu iz 90-IH nisu nista manje vrijedni od podviga Solunaca. RS koja se protiv sebe imala Hrvate i Bosnjake podržane najjacim vojnim savezom ikad u istoriji čovječanstva BEZ IJEDNOG SAVEZNIKA.

Koji su ono kukali kad je nestalo struje u Beogradu "ma jebeš Kim, predaj sve, nemam struje dva mjeseca a ne mogu ni nove airmaxerice da kupim".? Bilo "Jebes Krajinu, jebeš RS, jebeš KIM" Sljedece je "jebeš Rašku oblast".
Last edited by Bojdo on 25 Jun 2025, 12:20, edited 3 times in total.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Zlaja » 25 Jun 2025, 12:17

Kakvu poruku šalje režimska televizija sa režimski gostima?

Zlaja

Postby Cuburac » 25 Jun 2025, 12:22

Ovaj Bojde bezgranicno truje i svaku temu na kojoj je prisutan zatrpa svojom mrznjom prema svima, a narocito prema Srbima i Beogradjanima.
Osobito voli da pametuje o stvarima o kojima nema pojma niti bi mogao da ih ima.
Njegove sam zablude prestao da brojim...
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Bojdo » 25 Jun 2025, 12:25

Cuburac wrote:Ovaj covek bezgranicno truje i svaku temu na kojoj je prisutan zatrpa svojom mrznjom prema svima, a narocito prema Srbima i Beogradjanima.
Osobito voli da pametuje o stvarima o kojima nema pojma niti bi mogao da ih ima.
Njegove sam zablude prestao da brojim...

Latentna mržnja prema RS izbija iz tvog svakog slova, kad vec "karikiramo"(mada je ovo blisko stvarnosti) kada se prati tvoje vosegodisnje pisanje..

Zato takvi kao ti koji pametujete o RS ste veoma upuceni sta se ovdje desavalo u ratu.

DA, baš ćemo da prećutimo kad se ovdje spomene RS u negativnom kontekstu iz 90-ih. Ako je zabranjeno veličati rat iz 90-ih iz vizure naroda RS, onda uvedite takvo pravilo da znamo.
Bojdo

Postby Sezione » 25 Jun 2025, 12:30

Hajde da vidimo ko je OVDE(forum), tj ODAVDE(Srbija) potegao celu pricu...

Trebalo mi je 3 sec

viewtopic.php?f=11&t=1722&start=69330#p3362640

Da se lepo ti s ovim polupanim Koridorom uhvatis pod ruku, pa lepo da pitate gospodju Beckovic da vas ugosti u emisiji, a ne da nama ovde koji smo iskljucivo prosrpski orijentisani podmecete neke budalastine od rasprava
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Cuburac » 25 Jun 2025, 12:33

Nadji jedan moj post na temi RS. Uzalud. Tamo pisi sta zelis, ne zalazim, ne mesam se, ne pametujem
Napisi sta sam ja ikada lose napisao o RS, a tek da pises o nekoj mrznji je totalni nonsens.
Kad nadess vrati se, taman da odmorimo neki mesec.
Cuburac

Postby Stefanm992 » 25 Jun 2025, 12:34

ljudi ti skrecu paznju da nas konstantno uporedjujes sa hrvatima u svemu i kukas kako nismo kao oni , od koncerta tompsona , preko fudbala , do uniformisanog misljenja gde se sve hrvatsko brani makar bilo reci o nacistima tj ustasama

ljudima to smeta zato te i cacnu sa tim o RS

a da si dosadan i zadrt ( mislim da je corba lepo rekao neki dan da nemas trunku objektivnosti u svom pisanju ) je posebna prica , pa ti si davio par meseci kako je maksimovic bog fudbala koji mora da dobije 10ku reprezentacije , a on jos nije dostigao 10 golova u namestenoj ciganskoj ling long ligi gde se gura i nogama i rukama , a da ne pricam sta pises na temi svetske politike gde citajuci samo tebe imam osecaj da se iranske trupe iskrcavaju na floridu a da su rusi stigli do berlina
Stefanm992

Postby Bojdo » 25 Jun 2025, 12:34

Sezione wrote:Hajde da vidimo ko je OVDE(forum), tj ODAVDE(Srbija) potegao celu pricu...

Trebalo mi je 3 sec

https://www.avangarda.in/forum/viewtopi ... 0#p3362640

Da se lepo ti s ovim polupanim Koridorom uhvatis pod ruku, pa lepo da pitate gospodju Beckovic da vas ugosti u emisiji, a ne da nama ovde koji smo iskljucivo prosrpski orijentisani podmecete neke budalastine od rasprava

Stvarno me ne zanim sta Korida konkretno pise. Ono sto me zanima je kad neko plasira ovdje laži o preklinjanju Slobe da se potpise Dejton i slične baljezgarije, a mi bukvalno odbijali nekoliko nepovoljnih sporatume koje je nametao Beograd.

Istu takvu relativizaciju hrabrosti borbe jednog naroda za slobodu i mozemo primjeniti na Solunce.
Last edited by Bojdo on 25 Jun 2025, 12:36, edited 1 time in total.
Bojdo

Postby Bojdo » 25 Jun 2025, 12:36

Stefanm992 wrote:ljudi ti skrecu paznju da nas konstantno uporedjujes sa hrvatima u svemu i kukas kako nismo kao oni , od koncerta tompsona , preko fudbala , do uniformisanog misljenja gde se sve hrvatsko brani makar bilo reci o nacistima tj ustasama

ljudima to smeta zato te i cacnu sa tim o RS

a da si dosadan i zadrt ( mislim da je corba lepo rekao neki dan da nemas trunku objektivnosti u svom pisanju ) je posebna prica , pa ti si davio par meseci kako je maksimovic bog fudbala koji mora da dobije 10ku reprezentacije , a on jos nije dostigao 10 golova u namestenoj ciganskoj ling long ligi gde se gura i nogama i rukama , a da ne pricam sta pises na temi svetske politike gde citajuci samo tebe imam osecaj da se iranske trupe iskrcavaju na floridu a da su rusi stigli do berlina

Zadrti su oni koji ne mogu kod neprijatelja da uoče nijednu vrlinu. To ne samo da je zadrtost nego i ozbiljna stvarna opasnost.
Last edited by Bojdo on 25 Jun 2025, 12:36, edited 1 time in total.
Bojdo

Postby Mikisha » 25 Jun 2025, 12:36

Sto se svadjate umesto samo da se molite Bogovima i zvezdama i kravi svetoj da crkne zvala.
Slabo kunete ili se slabo molite, nesto slabo radite sigurno, jer da postujete procedure ovaj bi do sad skapao.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Cuburac » 25 Jun 2025, 12:44

Ako neko i ima bilo kakvo negativno misljenje o ljudima iz RS, ono moze biti samo posledica pisanja pojedinaca ovde. Na svu srecu , ja sam, a verujem i vecina ostalih svesna, da su u pitanju samo pojedinci, bas kao i oni odavde koji su se necasno poneli devedesetih.
Generaliovati sliku na osnovu par , pre svega losih ljudi, moze biti stvar samo potisnute mrzne ili nesposobnosti da se stvari sagledaju u celini.
Cuburac

Postby Bojdo » 25 Jun 2025, 12:44

Cuburac wrote:Ako neko i ima bilo kakvo negativno misljenje o ljudima iz RS, ono moze biti samo posledica pisanja pojedinaca ovde. Na svu srecu , ja sam, a verujem i vecina ostalih svesna, da su u pitanju samo pojedinci, bas kao i oni koji su se necasno poneli devedesetih.
Generaliovati sliku na osnovu par , pre svega losih ljudi, moze biti stvar samo potisnute mrzne ili nesposobnosti da se stvari sagledaju u celini.

Vrijedi i obrnutu. Zato zbog par pojedinaca ovdje ne treba misliti da je toliki odijum prema RS.
Bojdo

Postby medjutim » 25 Jun 2025, 12:45

Bojdo wrote: :laugh: :laugh: :laugh:

Podvizi naroda iz RS u ratu iz 90-IH nisu nista manje vrijedni od podviga Solunaca. RS koja se protiv sebe imala Hrvate i Bosnjake podržane najjacim vojnim savezom ikad u istoriji čovječanstva BEZ IJEDNOG SAVEZNIKA.

Koji su ono kukali kad je nestalo struje u Beogradu "ma jebeš Kim, predaj sve, nemam struje dva mjeseca a ne mogu ni nove airmaxerice da kupim".? Bilo "Jebes Krajinu, jebeš RS, jebeš KIM" Sljedece je "jebeš Rašku oblast".

dobro, rode, šta će ti koji moj takvi saveznici, što si onda toliko zapeo da takve neljude privoliš na svoju stranu? da ti nije možda više stalo nego onima koji tamo žive?

moji koji su oslobađali to Kosovo su posle nekoliko meseci morali u novi rat zbog bosanske usijane glave, da na Ceru i u Mačvi čekaju carsku vojsku punu onih Srba koji su veći Srbi od onih u srpskoj vojsci.

Svi se sete kako je Hrvatska puna Srba kad zatreba pomoć ali lako se zaboravi koliko je tih Srba išlo na Srbiju a posle bilo i u službi NDH, i neki od njih nisu dočekali slobodu koju su Srbijanci doneli dok su Bosanci čuvali Ukrajinu od Rusa..

i šta god radili, koliko god miliona stradalo, koliko god se svoja budućnost satre, nikad nije dovoljno, uvek su svi ostali veći Srbi, makar čuvali genocidnu putovnicu u džepu da se ne cimaju na granicama ili da mogu u Nemačku.

ne volite da vam neko iz Beograda nešto nameće? gle čuda, ni u Srbiji ne vole da im neko sa strane nešto nameće, samo što to onda nekako ispadne autošovinizam..
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

PreviousNext

Return to Evropsko prvenstvo u Košarci 2022.