Pit Bull wrote:Primjer "ljudi iz RS koji dolaze da brane Vucica" je meni licno najbolji dokaz koliko je lako manipulisati ljudima i koliko ne iznenadjuje pozicija koju je Vucic izgradio.
Kad N1/Nova mogu da ubijede ljude koji bi trebalo da budu drugaciji i "pametniji" od SNS glasaca da iz RS dolaze nekakve hiljade ljudi da glasaju i podrzavaju SNS, sta tek onda moze uciniti Vucic za 10 godina ispiranja mozgova putem drzavnih kanala ljudima ciji koeficijent inteligencije ne prelazi prosjek.
U vrijeme jedne od najvecih post-dejtonskih kriza kroz koju Republika Srpska prolazi, Mile Dodik otkazuje skup jer je kapiram procijenio da ne moze okupiti vise od 10 hiljada ljudi (vidjeli smo koliko je okupio posle prvostepene presude) na ulici. Da sacuva svoju vlast.
Ali zato taj isti Dodik moze da posalje Vucicu vise od 1000 ljudi na proteste u Srbiju.![]()
![]()
Pit Bull wrote:Primjer "ljudi iz RS koji dolaze da brane Vucica" je meni licno najbolji dokaz koliko je lako manipulisati ljudima i koliko ne iznenadjuje pozicija koju je Vucic izgradio.
Kad N1/Nova mogu da ubijede ljude koji bi trebalo da budu drugaciji i "pametniji" od SNS glasaca da iz RS dolaze nekakve hiljade ljudi da glasaju i podrzavaju SNS, sta tek onda moze uciniti Vucic za 10 godina ispiranja mozgova putem drzavnih kanala ljudima ciji koeficijent inteligencije ne prelazi prosjek.
U vrijeme jedne od najvecih post-dejtonskih kriza kroz koju Republika Srpska prolazi, Mile Dodik otkazuje skup jer je kapiram procijenio da ne moze okupiti vise od 10 hiljada ljudi (vidjeli smo koliko je okupio posle prvostepene presude) na ulici. Da sacuva svoju vlast.
Ali zato taj isti Dodik moze da posalje Vucicu vise od 1000 ljudi na proteste u Srbiju.![]()
![]()
Bojdo wrote:Koja Pavloviceva ekipaZa tog lika niko nije znao dok nije postao viralan zbog protesta
Opet nema dokaza o batinašima iz Doboja, barem jednog da identifikujeta,a ovdje se priča o "gomilama komšija", vrlo tanka i tendeciozna priča.
Niko, kakav je to dokaz? Barem neku sliku da su izbacili, ili imena, pa Trebinje je selendra, odmah bi se imena pojavila u roku 5 minuta.
Ponavljam, ima pojedinaca koji dolaze, dosad je mozda identifikovano 20 ljudi iz RS na milion stanovnika, vjerovatno ih ima i više, ali nikakve gomile komsija, zamisli konstrukciju "gomila komsija" koja idu da tuku po Srbiji, pa koji to um moze smisliti. Zamisljam situaciju, izlazim ispred ulaza svoje zgrade, a pola mojih komsija se sprema na put za BG, ja ih pitam "gdje cete", a oni " u BG da se bijemo". Nerelno zvuci.
Niko123 wrote:Bojdo
Normalan narod iz R.S je uz studente i naš narod. Mislio sam na Dodikovu ekipu, u kojoj su krimosi i oni koji su se zaposlili preko stranke, pa sada moraju da odrađuju prljave poslove. Na Fejsbuku, uglavnom komentarišu pozitivno za Vučića, ljudi iz R.S. Bukvalno, svaki drugi komentar je njihov. Uglavnom komentarišu stariji ljudi.
Bojdo wrote:Niko123 wrote:Bojdo
Normalan narod iz R.S je uz studente i naš narod. Mislio sam na Dodikovu ekipu, u kojoj su krimosi i oni koji su se zaposlili preko stranke, pa sada moraju da odrađuju prljave poslove. Na Fejsbuku, uglavnom komentarišu pozitivno za Vučića, ljudi iz R.S. Bukvalno, svaki drugi komentar je njihov. Uglavnom komentarišu stariji ljudi.
Dodikova stranka vlada u Doboju, pa ne znam nijednog batinaša, niti je identifikovan a da ide na ulice Srbije da bije? Koliko znam, a neka me Pit ispravi koji je iz BL, ali ne sjecam se da je neko identifikovan iz BL ili neka veca grupa da ide da se tuče?
Fred Perry wrote:
Stvarno mi vas je žao sa kakvim govnima vi živite pogotovo što su to sve male sredine i vi ovakve face gledate svaki dan kao i ljudi iz manjih mesta ovde.
Pogotovo što se dosta studenata iz srpske ovde bori a njihove komšije ih mlate i jure po ulici. Kako ljudi tamo mogu da ćute nije mi jasno
Return to Evropsko prvenstvo u Košarci 2022.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 25 guests